Új termékek a Manfrottotól

 
sony alpha

Befree Alpha

2018.05.07.

A Manfrotto Befree Advanced Alpha állvány a Befree Advanced Lever (QPL csatos lábú) állvány speciális változata, melyet kifejezetten a Sony Alpha kamerákhoz fejlesztettek ki, hogy a maximális stabilitást biztosítsa, bármilyen szögben szeretnénk is fotózni.

 
 
befree advanced

Új méretek a Lastolite Skylite Rapid keretekben

2017.12.07.

A SkyLite Rapid fényformálókat kifejezetten azoknak a helyszíni fotósoknak tervezték, kiknek fontos, hogy bármely körülmények között elérjék a megfelelő megvilágítást. A Skylite Rapid merev de összecsukható alumínium váza és derítő vagy fényvisszaverő felületű textiljei még szeles körülmények között is kiválóan teljesítenek. A huzatokat gyorsan és egyszerűen felszerelhetjük a vázra. A Skylite Rapid vázak, anyagok és kiegészítők külön-külön is megvásárolhatóak, hogy rendszerét személyre szabhassa. Most két új méretben, a "midi" 1,5mx1,5m-es és az "XL" 3mx3m-es verzióban is elérhetőek.

 
 
camera cage

Camera Cage

2017.12.07.

Különleges designnal rendelkező kamera keret 3 méretben exkluzív fa fogantyúval. A minimalista kialakítás és a könnyűszerkezetes felépítés több felszerelési pontot kínál a tartozékokhoz a tetején és az oldalán, beleértve a két forgásgátló elemet

 
 
nitrotech N12

Nitrotech N12 Fluid videó fej folyamatos ellensúllyal

2017.10.24.

A NITROTECH N12 fluid videofej csúcsminőségű technológiával készült és nitrogéndugattyús mechanizmussal rendelkezik, amely lehetővé teszi a folyamatos ellensúlyozó rendszert, így megvalósulhat a kamera és a tartozékok precíz vezérlése 4-12 kg között @ 55mm C.O.G.

 
 
Új 190go!

Megújult 190GO! állványok és kitek

2017.10.24

A Manfrotto 190go! M sorozatú, nagy teljesítményű tripodja ideális megoldás azoknak a professzionális fotósoknak, akik a legmagasabb szintű teljesítményt és könnyű súlyt szeretnék kapni klasszikus dizájnnal kombinálva. Újdonság a termékekben az M-lock lábzár rendszer, amellyel a fotográfusok pillanatok alatt felállíthatják az állványt és így még több idejük marad a fotózásra koncentrálni. Az M-zár egy 90 fokos forgásmozgással zárható vagy nyitható. A mellett, hogy az M-lock-kal az állvány egyetlen pillanat alatt nyitható, ergonomikus és precíz mozgást és nagy stabilitást ad még nehéz teher esetén is. Továbbá ennek a zárnak nincsenek kiálló részei, ami azt jelenti, hogy a 190go! M sorozata könnyedén ki és be csúsztatható a tároló zsebből.

 
 
Element

Element állványok - Gyors beállás. Tökéletes Képek.

2017.10.15

Manfrotto Element Traveller állvány kit ideális megoldás azoknak, akik sokoldalúan használható, kis állványt keresnek utazásaikhoz ami elbírja CSC vagy DSLR gépüket. A NAGY Element állványok különlegessége a hihetetlen rugalmassága: nem kell választanunk, hogy három vagy egylábú állványt veszünk: ez az állvány mindkettő egyben. Egyik lába kivehető, melyre a középoszlop tetejét rögzítve máris egy teljes méretű monopodot kapunk. Alumínium és karbon szálas verzióban is elérhető azokra az esetekre, amikor a még könnyebb súly elengedhetetlen. Az alumínium verzió többféle színben kapható, hogy minden stílushoz passzoljon.

 
 
Panoramikus háttér

Lastolite Panoramikus Hátterek

2017.09.30

A Panoramikus háttér azon fotósoknak lesz nélkülözhetetlen eszköze, akik 4 méter széles, ráncmentes, könnyen használható, összecsukható megoldást keresnek. Egy három részből álló könnyű, összecsukható keretre épülő háttér mely teljes mértékben megtartja magát, nincs szükség további állványokra vagy keresztrudakra. Összeszerelése percek alatt megvan, a huzat hozzá csipeszelhető a a kerthez. A rugalmas anyag gyűrődésmentes, sima felületet eredményez. Más nagy hátterekkel ellentétben a Panoramikus háttér összecsukva mindössze 100cmx30cmx35cm, így nagyon könnyű szállítani. Ideális csoportok fotózásához, kellékekhez, negatív terekhez amiket a képügynökségek gyakran elvárnak. Új elérhető színei a divatos Mészkő és Gránit

 
 
VR360

Virtual Reality Termékek

2017.08.20

Ismerd meg a Manfrotto Virtual Reality kínálatát: A Manfrotto teljesen új termékcsaládot mutatott be: kifejezetten a 360fokos Virtual Reality felvételek készítésére specializálva. Ez egy teljes moduláris rendszer a VR felvételekhez: tökéletes stabilitást ad, a lehető legkompaktabbak a gyors és könnyű utómunka kedvéért, modularitásuk miatt pedig rendkívül sokoldalúan felhasználhatóak.

 
 
Nitrotech

Nitrotech videófej forradalmi nitrogén patronos középponttal

2017.04.28

A NITROTECH N8-as fluid video fej egy egyedülálló technológia, amely nitrogén patronos középpontjával folyamatos ellensúlyozást tesz lehetővé. Így a kamerát precízen, pontosan irányíthatjuk 8kg-ig. Az állítható folyadék ellenállásnak köszönhetően mint pan, mint tilt irányban a mozgás sima, egyenletes.

 
 
Xume

Xume szűrő tartó rendszer - csatlakoztasd a szűrőidet egyetlen pillanat alatt

2017.04.15

Az innovatív és szuper-gyorsan használható Manfrotto XUME szűrő adapterekkel azonnal csatlakoztatni tudod a szűrőidet az objektívhez. Egyszerű, gyors és elegáns megoldás a csavargatás helyett.

 
Saját márkák