Új termékek a Manfrottotól

 
Element

Element állványok - Gyors beállás. Tökéletes Képek.

2017.04.28

Manfrotto Element Traveller állvány kit ideális megoldás azoknak, akik sokoldalúan használható, kis állványt keresnek utazásaikhoz ami elbírja CSC vagy DSLR gépüket. A NAGY Element állványok különlegessége a hihetetlen rugalmassága: nem kell választanunk, hogy három vagy egylábú állványt veszünk: ez az állvány mindkettő egyben. Egyik lába kivehető, melyre a középoszlop tetejét rögzítve máris egy teljes méretű monopodot kapunk. Alumínium és karbon szálas verzióban is elérhető azokra az esetekre, amikor a még könnyebb súly elengedhetetlen. Az alumínium verzió többféle színben kapható, hogy minden stílushoz passzoljon.

 
 
Nitrotech

Nitrotech videófej forradalmi nitrogén patronos középponttal

2017.04.28

A NITROTECH N8-as fluid video fej egy egyedülálló technológia, amely nitrogén patronos középpontjával folyamatos ellensúlyozást tesz lehetővé. Így a kamerát precízen, pontosan irányíthatjuk 8kg-ig. Az állítható folyadék ellenállásnak köszönhetően mint pan, mint tilt irányban a mozgás sima, egyenletes.

 
 
Xume

Xume szűrő tartó rendszer - csatlakoztasd a szűrőidet egyetlen pillanat alatt

2017.04.15

Az innovatív és szuper-gyorsan használható Manfrotto XUME szűrő adapterekkel azonnal csatlakoztatni tudod a szűrőidet az objektívhez. Egyszerű, gyors és elegáns megoldás a csavargatás helyett.