Fényformálás

A Lastolite az alapvető eszközöket adja a fotósok kezébe, amelyekkel a fényt formálni, irányítani, természetessé vagy mesterségessé tudják tenni. Ezek a remek kiegészítők kreativitást adhatnak a képeknek.

A hátterek fontos kiegészítők a portré, divat és tárgyfotózásban. A reflektorok és diffúzerek kör és szögletes alakban kaphatóak, a softboxok, ernyők különböző alakokban és méretekben.

Az Innováció kulcsfontosságú a Lastolite by Manfrotto-nál. A legtöbb termék egyedi, és a professzionális fotósok igényeit meghallgatva készült. Sok megoldás levédett szabadalom, és a tervező csapat folyamatosan keresi a lehetőségeket, hogy még tovább tökéletesítsék a termékeket, még több funkciót láthassanak el.

A fényformálók tervezésekor nagy gondot fordítottak arra, hogy a termékek könnyen szállíthatóak legyenek, így az eredeti méretük töredékére csukhatóak össze. Az Egyesült Királyságban tervezik és gyártják a őket, szigorú minőségi előírásokat követve, így a Lastolite by Manfrotto termékek a legjobb megoldást adják a pro és amatőr fotósok számára, stúdióban és külső helyszínen egyaránt.

 1. Termék hozzá- adása
 2. Termék hozzá- adása
 3. Termék hozzá- adása
Please wait...
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-12 of 348

Csökkentõ sorrend
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-12 of 348

Csökkentõ sorrend
Saját márkák