Tripodok

A Manfrotto tripodok a legfontosabb termékek a Manfrotto skálájában. Szakértelem, minőség és folyamatos innováció teszi ezeket a termékeket a legmegbízhatóbb társsá a fotósok és videósok számára, akik a lehető legjobb kamera stabilitásra törekszenek.

Semmi sem tud annyit javítani a fotók minőségén, mint egy jó állvány használata. Tökéletes kompozíciók, remegésmentesség, éles képek és sima felvételek készíthetőek velük. Különleges hatások érhetőek el, amelyek az állványok nélkül nem képzelhetőek el: a hosszú expozíciók, multi-felvételek, panoráma képek, HDR és még sok más. Az tripod nagy előnye még a hihetetlen sokoldalúság, mert nem egy egyszerű állvány, hanem egy hordozható stúdió lehet bárhol a kezünkben.

A Manfrotto állványok minden típusú kamerával kompatibilisek, így minden fotós igényeire tudnak megfelelő megoldást nyújtani. A Manfrotto széles kínálattal rendelkezik a kicsi,és könnyű tripodokból a MILC (tükör nélküli) fényképezőgépek vagy kis DSLR gépek számára. Nagyobb, sokoldalúbb állványok a pro DSLR-ek vagy középformátumú gépekhez ideálisak. Míg a sort az extrém stabil, nagy teherbírású stúdió állványok zárják.

  1. Termék hozzá- adása
  2. Termék hozzá- adása
  3. Termék hozzá- adása
Please wait...
Oldal:
  1. 1
  2. 2

1-12 of 24

Csökkentõ sorrend
Oldal:
  1. 1
  2. 2

1-12 of 24

Csökkentõ sorrend
Saját márkák