Tripodok

A Manfrotto háromlábú állvány lábak a legfontosabb termékek a Manfrotto skálájában. Szakértelem, minőség és folyamatos innováció teszi ezeket a termékeket a legmegbízhatóbb társsá a fotósok és videósok számára, akik a lehető legjobb kamera stabilitásra törekszenek.

Semmi sem tud annyit javítani a fotók és videók minőségén, mint egy jó állvány használata. Tökéletes kompozíciók, remegésmentesség, éles képek és sima felvételek készíthetőek velük. Különleges hatások érhetőek el, amelyek a tripodok nélkül nem képzelhetőek el: a hosszú expozíciók, multi-felvételek, panoráma képek, HDR és még sok más. Az tripod nagy előnye még a hihetetlen sokoldalúság, mert nem egy egyszerű állvány, hanem egy hordozható stúdió lehet bárhol a kezünkben. A Manfrotto háromlábú állvány lábak a legfontosabb termékek a Manfrotto skálájában. Szakértelem, minőség és folyamatos innováció teszi ezeket a termékeket a legmegbízhatóbb társsá a fotósok és videósok számára, akik a lehető legjobb kamera stabilitásra törekszenek.

Semmi sem tud annyit javítani a fotók és videók minőségén, mint egy jó állvány használata. Tökéletes kompozíciók, remegésmentesség, éles képek és sima felvételek készíthetőek velük. Különleges hatások érhetőek el, amelyek a tripodok nélkül nem képzelhetőek el: a hosszú expozíciók, multi-felvételek, panoráma képek, HDR és még sok más. Az tripod nagy előnye még a hihetetlen sokoldalúság, mert nem egy egyszerű állvány, hanem egy hordozható stúdió lehet bárhol a kezünkben.

 1. Termék hozzá- adása
 2. Termék hozzá- adása
 3. Termék hozzá- adása
Please wait...
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-12 of 117

Csökkentõ sorrend
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-12 of 117

Csökkentõ sorrend
Vitec Group