1. Termék hozzá- adása
 2. Termék hozzá- adása
 3. Termék hozzá- adása
Please wait...

Street messenger I táska dslr/csc

Elérhetõség: KÓD MB MS-M-IGR (Rendelhető)

Street messenger I táska dslr/csc

Elérhetõség: KÓD MB MS-M-IGR (Rendelhető)

 |  Street
 • Manfrotto Protection System
 • Eltávolítható párnázott DSLR rekesz
 • Extra zsebek a személyes tárgyaknak
 • Felülről nyitható a gyors hozzáférésért
 • Laptop tároló rekesszel
Street messenger I táska dslr/csc
 • Manfrotto Protection System
 • Eltávolítható párnázott DSLR rekesz
 • Extra zsebek a személyes tárgyaknak
 • Felülről nyitható a gyors hozzáférésért
 • Laptop tároló rekesszel
Leírás

Részletek

Hozd ki a legtöbbet a fotós élményeidből a kényelmes Street Kollekció segítségével. Már csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod, melyik a tökéletes társ számodra! Minden táskánál a legjobb anyagokat használjuk, így a különböző szövetek keverékének köszönhetően éri el minden táska az impozáns megjelenést.

A Street Messenger egy többfunkciós mindennapi hátizsák, eltávolítható kamera rekesszel és egy 13'' Laptop tárolóval. Az eltávolítható rekesz a Manfrotto egyedi védelmi rendszerével van ellátva melynek köszönhetően biztonságban magaddal viheted DSLR kamerádat és 2 objektívedet. A táska számtalan cipzáros és szimpla zsebbel van ellátva mely megkönnyíti személyes tárgyaid rendezését.
Állítható, párnázott vállszíjja és fogantyúja megkönnyíti szállítását.
Technikai Specifikációk

Információ hozzáadása

Súly 33.51 oz 950 g
Kollekció Street Street
Felszerelés Típusa DSLR, Tükör Nélküli DSLR, Tükör Nélküli
Objektívek száma 2, 1 2, 1
Állvány csatlakozó Nem Nem
Tároló személyes tárgyaknak Igen Igen
Szín sokszínű sokszínű
Anyaga nylon, műszálas szövet nylon, műszálas szövet
Táska Típusa
Kamera Betét Szélesség 6.69 x 3.94 x 6.30 in 17 x 10 x 16 cm
Kompatibilis MILC kamerák Canon EOS M5, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T2, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M10 III, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M5 II, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 II, Sony Alpha 7R II, Sony A7R III, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Panasonic Lumix DMC-GH5, Fujifilm X-T20, Sony Alpha 9 Canon EOS M5, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T2, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M10 III, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M5 II, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 II, Sony Alpha 7R II, Sony A7R III, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Panasonic Lumix DMC-GH5, Fujifilm X-T20, Sony Alpha 9
Külső Szélesség 14.57 x 7.09 x 11.02 in 37 x 18 x 28 cm
Fő belső rekesz szélesség 14.17 x 6.30 x 10.24 in 36 x 16 x 26 cm
Laptop Rekesz Szélesség 13.78 x 1.18 x 9.84 in 35 x 3 x 25 cm
Garancia
Manfrotto Hobbista Táskák Jótállása

A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot 1 évvel kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

Saját márkák