1. Termék hozzá- adása
 2. Termék hozzá- adása
 3. Termék hozzá- adása
Please wait...

Pro light Bumblebee-130 hátizsák (dslr/csc)

Elérhetõség: KÓD MB PL-B-130 (Rendelhető)

Az alábbi terméket helyettesíti MB PL-MB-120
Pro light Bumblebee-130 hátizsák (dslr/csc)

Elérhetõség: KÓD MB PL-B-130 (Rendelhető)

 |  Pro Light
Az alábbi terméket helyettesíti MB PL-MB-120
 • Professzionális védelmes a pro felszereléshez, pl Canon 5D4+400/2.8-hez
 • Szellőző hát és vállpánt rendszer a kényelemért, könnyű cipelésért
 • Erős, könnyű konstrukció
 • Eldugható állvány-rögzítő pántok
 • Gyors és könnyű felső hozzáférés
Pro light Bumblebee-130 hátizsák (dslr/csc)
 • Professzionális védelmes a pro felszereléshez, pl Canon 5D4+400/2.8-hez
 • Szellőző hát és vállpánt rendszer a kényelemért, könnyű cipelésért
 • Erős, könnyű konstrukció
 • Eldugható állvány-rögzítő pántok
 • Gyors és könnyű felső hozzáférés
Tulajdonságok
Kézipoggyász méret

A táska megfelel a standard kézipoggyász méreteknek. ( A változó rendelkezések miatt kérjük tájékozódjon utazás előtt!)

Külső Állvány Csatlakozó

Tripodját a a füleknek és csatlakozóknak köszönhetően a táska külső részéhez rögzítheti.

Flexi Elosztók

Ezeknek az egyedileg tervezett elválasztóknak a segítségével biztonságban tudhatja felszerelését mikor szükségét érzi, ugyanakkor bármikor eltávolíthatja őket.

Áthelyezhető Elválasztók

Moduláris és könnyen használható, ezek az elválasztók lehetővé teszik, hogy személyre szabja táskájának a rekeszét.

Laptop Kompatibilis

Biztonságban tudhatja Laptopját utazás közben. (A méretek táskánként eltérhetnek)

Esővédő

Egy védőhuzat, mely elválasztja és megóvja a táskát a nedves környezettől.

Vízlepergető

Speciálisan felületkezelt szövet mely ellenáll a nedvességnek.

Kamera Védelmi Rendszer

A Manfrotto CPS rendszere – Kamera Védelmi rendszer kiemelkedő védelmet biztosít felszerelésének, hála az egyedi gyártási, tervezési valamint tesztelési folyamatoknak.

UV Védelem

Az esőhuzat ezüst oldala visszaveri a napsugarakat, így megakadályozva felszerelésének túlmelegedését.

Leírás

Részletek

A Manfrotto Bumblebee-130 PL hátizsák egy professzionális kamera táska, amelyet a sokat utazó, folyton mozgásban lévő fotósok számára terveztek. A táska kialakításánál arra törekedtek, hogy védje a professzionális felszerelés , miközben hosszan cipelve is kényelmes hordozást biztosít. A Camera Protection System (kamera védelmi rendszer) belső elosztói védik a DSLR-t 70-200 / 2.8 objektívvel plusz 8 lencsével, vagy (gépvázról leszerelt) 400 l / 2,8 objektívet 4 plusz optikával vagy professzionális camcordert tartozékokkal. A középső rész egy DSLR-vázat tarthat markolattal. Az ''ellenőrzőpont-barát''-ra tervezett laptop tartóban egy 15 ''-os számítógép fér el.

A táska felső és alsó rekeszekre osztható a fő cipzár bezárásával, így a felszerelés felülről gyorsan hozzáférhetővé válik. Alternatív megoldásként a felső rekesz személyes tárgyak számára is fenntartható. Az egyedülálló AirSupport hát és vállpánt rendszer nemcsak egyenletesen osztja el a súlyát a vállakon, a derékrészen és a csípőn, hanem segíti a hát szellőzését is a felfüggesztett hálópanelnek köszönhetően. A szegycsontpántok, a vállhevederek és a derékövek teljes hosszukban állíthatóak, így a lehető legnagyobb rugalmasságot és kényelmet biztosítják. A hátizsák anyaga víztaszító Rip-Stop nylon / poliészter szövet, az ITW Nexus csatok és a Duraflex hardver teszi a táskát rendkívül könnyűvé és elég erőssé ahhoz, hogy elviselje a legintenzívebb felhasználást, hosszú távú védelmet biztosítva nagy mennyiségű felszereléshez.

Az eldugható NeverLose állvány csatlakozás mindig készen áll a különböző méretű professzionális állványok hordozására. A külső cipzáras és rugalmas zsebek a tartozékok, vizes palackok tárolására ideálisak. Ez a modell egy DuoFace nap- esővédővel rendelkezik, amely extra védelmet nyújt a szélsőséges időjárásban, visszatükrözi a napfényt, hűvösen és szárazon tartja a felszerelést egész nap.

* Ellenőrizze a légitársaságnál az aktuális szállítási feltételeket.
Technikai Specifikációk

Információ hozzáadása

Súly 68.78 oz 1950 g
Kollekció Pro Light Pro Light
Felszerelés Típusa DSLR, Tükör Nélküli, Pro DSLR, Videókamera DSLR, Tükör Nélküli, Pro DSLR, Videókamera
Objektívek száma 9 9
Állvány csatlakozó Igen Igen
Tároló személyes tárgyaknak Igen Igen
Szín fekete fekete
Anyaga nylon, hasadásmentes anyag, műszálas szövet nylon, hasadásmentes anyag, műszálas szövet
Táska Típusa
Kompatibilis MILC kamerák Canon EOS M5, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T2, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M10 III, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M5 II, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 II, Sony Alpha 7R II, Sony A7R III, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Panasonic Lumix DMC-GH5, Fujifilm X-T20, Sony Alpha 9 Canon EOS M5, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T2, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M10 III, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M5 II, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 II, Sony Alpha 7R II, Sony A7R III, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Panasonic Lumix DMC-GH5, Fujifilm X-T20, Sony Alpha 9
Külső Szélesség 11.81 x 9.45 x 18.11 in 30 x 24 x 46 cm
Fő belső rekesz szélesség 11.02 x 6.69 x 17.32 in 28 x 17 x 44 cm
Laptop Rekesz Szélesség 11.02 x 0.79 x 17.32 in 28 x 2 x 44 cm
Letöltés

További információk

Garancia
Manfrotto Professzionális/Amatőr Táskák Jótállása

A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

Saját márkák