1. Termék hozzá- adása
 2. Termék hozzá- adása
 3. Termék hozzá- adása
Please wait...

Pro Light sling táska FastTrack-8 CSC-hez

Elérhetõség: KÓD MB PL-FT-8 (Rendelhető)

Pro Light sling táska FastTrack-8 CSC-hez

Elérhetõség: KÓD MB PL-FT-8 (Rendelhető)

 |  Pro Light
 • 2 az 1ben sling táska plusz sling kamera pánt
 • Ideális prémium CSChez, mint a Sony A7 vagy A9
 • A kezek szabadon vannak a könnyű objektív cseréhez az oldalsó nyíláson át
 • A CPS és zárható cipzár húzó extra biztonságot ad
 • A standard kamera pánt csatlakozások szabadáon hagyják a tripod lyukakat
Pro Light sling táska FastTrack-8 CSC-hez
 • 2 az 1ben sling táska plusz sling kamera pánt
 • Ideális prémium CSChez, mint a Sony A7 vagy A9
 • A kezek szabadon vannak a könnyű objektív cseréhez az oldalsó nyíláson át
 • A CPS és zárható cipzár húzó extra biztonságot ad
 • A standard kamera pánt csatlakozások szabadáon hagyják a tripod lyukakat
Tulajdonságok
Kézipoggyász méret

A táska megfelel a standard kézipoggyász méreteknek. ( A változó rendelkezések miatt kérjük tájékozódjon utazás előtt!)

Áthelyezhető Elválasztók

Moduláris és könnyen használható, ezek az elválasztók lehetővé teszik, hogy személyre szabja táskájának a rekeszét.

Vízlepergető

Speciálisan felületkezelt szövet mely ellenáll a nedvességnek.

Kamera Védelmi Rendszer

A Manfrotto CPS rendszere – Kamera Védelmi rendszer kiemelkedő védelmet biztosít felszerelésének, hála az egyedi gyártási, tervezési valamint tesztelési folyamatoknak.

Tablet Rekesz

Tablet PC tároló rekesz.

Leírás

Részletek

Unod már, hogy a válltáskák pántja folyton a kamera pánt útjában van? A Pro Light FastTrack kombinálja a táskát és a kamera nyakpántot egyetlen termékben.

Hogyan működik a Pro Light FastTrack?
Gyorsan vegyük első az alsó párnázott rekeszből a kamerát. Húzzuk ki a kamaera sling pántját és már készen is állunk a felvételre. Ha végeztünk a felvétellel már indulhatunk is a következő helyszínre, nem kell elpakolnunk a fényképezőgépet - a kamera biztonságban lesz a pánton a zárható csatoknak köszönhetően. A FastTrack az első olyan sling táska amely beépített kamera pánttal rendelkezik.

Ez a 2in1 termék megkönnyíti a fotós dolgát: a prémium CSC kamerát, mint a Sony Alpha 7 vagy az Alpha 9-et 24-70 mm-es f / 4-el a nélkül vehetjük elő a táskából vagy rakhatjuk el, hogy le kéne rőla venni a kamera pántot. Egy második, könnyen hozzáférhető oldalsó rekesznek köszönhetően a táska 2 további optikát is hordozhat (például Sony 70-200 mm f / 4 és 16-35 mm f / 4).

Ez a tökéletes kombináció a sokoldalúság, a kényelem és a karcsú megjelenés. A FastTrack a Manfrotto híres Pro Light kollekciójának része. Ez az új modell a kollekció számos tartalmazza, mint pl. a díjnyertes Camera Protection System, valamint a könnyű, erős és vízálló anyagok, amelyek a Pro Light termékeket kiemelkedővé teszik..
Technikai Specifikációk

Információ hozzáadása

Súly 25.75 oz 730 g
Kollekció Pro Light Pro Light
Felszerelés Típusa Tükör Nélküli Tükör Nélküli
Objektívek száma 2 2
Állvány csatlakozó Nem Nem
Tároló személyes tárgyaknak Nem Nem
Szín fekete fekete
Anyaga nylon, hasadásmentes anyag, műszálas szövet nylon, hasadásmentes anyag, műszálas szövet
Táska Típusa Sling Sling
Kamera Betét Szélesség 7.87 x 3.94 x 7.87 in 20 x 10 x 20 cm
Kompatibilis MILC kamerák Canon EOS M5, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T2, Fujifilm X-T20, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M10 III, Olympus OM-D E-M5 II, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GH5, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 II, Sony Alpha 7R II, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Sony Alpha 9, Sony A7R III Canon EOS M5, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T2, Fujifilm X-T20, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M10 III, Olympus OM-D E-M5 II, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GH5, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 II, Sony Alpha 7R II, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Sony Alpha 9, Sony A7R III
Külső Szélesség 9.65 x 5.51 x 16.54 in 24.5 x 14 x 42 cm
Fő belső rekesz szélesség 8.86 x 5.12 x 15.75 in 22.5 x 13 x 40 cm
Laptop Rekesz Szélesség 7.87 x 0.79 x 11.42 in 20 x 2 x 29 cm
Garancia
Manfrotto Professzionális/Amatőr Táskák Jótállása

A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

Saját márkák