1. Termék hozzá- adása
 2. Termék hozzá- adása
 3. Termék hozzá- adása
Please wait...

Off road Stunt akció kamera és kiegészítői tároló

Elérhetõség: KÓD MB OR-ACT-RO (Rendelhető)

Off road Stunt akció kamera és kiegészítői tároló

Elérhetõség: KÓD MB OR-ACT-RO (Rendelhető)

 |  Off road
 • Táska és rendező akciókamerának, extrém kameráknak
 • Kompakt méret és ultrakönnyű anyag
 • Dedikált rekesz rudaknak
 • 3 db akciókamera és kiegészítő tárolására
 • Cipzáras zsebek melybe kisméretű kiegészítőinket helyezhetjük
Off road Stunt akció kamera és kiegészítői tároló
 • Táska és rendező akciókamerának, extrém kameráknak
 • Kompakt méret és ultrakönnyű anyag
 • Dedikált rekesz rudaknak
 • 3 db akciókamera és kiegészítő tárolására
 • Cipzáras zsebek melybe kisméretű kiegészítőinket helyezhetjük
Tulajdonságok
Flexi Elosztók

Ezeknek az egyedileg tervezett elválasztóknak a segítségével biztonságban tudhatja felszerelését mikor szükségét érzi, ugyanakkor bármikor eltávolíthatja őket.

Áthelyezhető Elválasztók

Moduláris és könnyen használható, ezek az elválasztók lehetővé teszik, hogy személyre szabja táskájának a rekeszét.

Vízlepergető

Speciálisan felületkezelt szövet mely ellenáll a nedvességnek.

Leírás

Részletek

A Manfrotto Off road Stunt Roll Organizer kifejezetten akciókamerák és tartozékaik szállítására lett tervezve. A Stunt Roll Organizer kompatibilis a GoPro kamerákkal és más akciókamerákkal. Puha anyagokból készült, és a párnázott kamerarekesznek köszönhetően, amelyben akár 3 akciókamerát tárolhat, kiváló védelmet nyújt. A Manfrotto védelmi rendszer biztonságosan tárolja a kamerákat rugalmas és állítható elválasztókban, optimális szállítási kényelmet nyújtva minden kalandja során. A szervező sok zsebbel rendelkezik a különböző méretű kiegészítőknek, valamint egy elasztikus pánttal a kisebb kiegészítőknek. Egy dedikált rekesz tárolja Off Road Stunt Pole-ját, és van hely kábelek és más, a kamerához csatlakoztatott extra eszköz számára is. Még egy extra cipzáras zsebet is talál, amely tartalmaz egy kisebb zsebet SD kártyák számára. Amikor véget érnek a kalandjai, csak csavarja fel a táskáját, és minden felszerelése kényelmesen elkíséri. A Stunt Roll Organizer minden népszerű Manfrotto hátizsákban elfér. A Roll Organizer az Off Road Stunt kollekció része, egy olyan táskaválasztéké, amely erősen kapcsolódik az akcióvilághoz és extrémsport-trendekhez, és a kalandutazáshoz. E modell mellett van két különböző méretű kemény táska és hátitáska 2 választható színben.
Technikai Specifikációk

Információ hozzáadása

Súly 7.05 oz 200 g
Kollekció Off road Off road
Felszerelés Típusa Akciókamera Akciókamera
Szín fekete fekete
Anyaga nylon nylon
Táska Típusa
Kamera Betét Szélesség 2.76 x 1.97 x 9.06 in 7 x 5 x 23 cm
Külső Szélesség 6.30 x 2.36 x 10.24 in 16 x 6 x 26 cm
Fő belső rekesz szélesség 3.94 x 1.97 x 9.06 in 10 x 5 x 23 cm
Vízlepergető Igen Igen
Garancia
Manfrotto Professzionális/Amatőr Táskák Jótállása

A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

Saját márkák