1. Termék hozzá- adása
  2. Termék hozzá- adása
  3. Termék hozzá- adása
Please wait...

Mini alumínium gömbfej

Elérhetõség: KÓD MHMINIBALL (Rendelhető)

Mini alumínium gömbfej

Elérhetõség: KÓD MHMINIBALL (Rendelhető)

 |  Compact Xtreme
  • Alumíniumból készült
  • Portré helyzetben is használható
  • 1/4” aljzata miatt a legtöbb tartóval kompatibilis
Mini alumínium gömbfej
  • Alumíniumból készült
  • Portré helyzetben is használható
  • 1/4” aljzata miatt a legtöbb tartóval kompatibilis
Leírás

Részletek

A kisméretű alumínium gömbfej alján egy univerzális aljzat található, melynek segítségével bármely állványra felszerelhető. 1/4'' csavarjának köszönhetően bátran felszerelhetjük rá legfeljebb 1kg súlyú kameránkat. Könnyű, ám lehetőséget nyújt arra, hogy kameránkat portré módban használjuk.
Technikai Specifikációk

Információ hozzáadása

Súly 1.27 oz 36 g
Kollekció Compact Xtreme Compact Xtreme
Alap típusa Lapos Lapos
Szín fekete fekete
Anyaga alumínium alumínium
Gyorskioldás Nem Nem
Garancia
Manfrotto Photo Hobbista Termékek Jótállása

A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

Saját márkák