1. Termék hozzá- adása
 2. Termék hozzá- adása
 3. Termék hozzá- adása
Please wait...

Manhattan mover-50 hátizsák, dslr/csc-hez

Elérhetõség: KÓD MB MN-BP-MV-50 (Rendelhető)

Manhattan mover-50 hátizsák, dslr/csc-hez

Elérhetõség: KÓD MB MN-BP-MV-50 (Rendelhető)

 |  Manhattan
 • Védelmet adó fényképezőgép és laptop hátizsák
 • DSLR-ek számára, mint pl 5Dmark II 70-200/2.8-as optikával a vázon
 • Flexy Camera Shell védelem a tökéletesen személyre szabható belső térért
 • Kivehető belső betét az extra biztonságos tárolásért
 • Bevonatos anyag a könnyű tisztíthatóságért
Manhattan mover-50 hátizsák, dslr/csc-hez
 • Védelmet adó fényképezőgép és laptop hátizsák
 • DSLR-ek számára, mint pl 5Dmark II 70-200/2.8-as optikával a vázon
 • Flexy Camera Shell védelem a tökéletesen személyre szabható belső térért
 • Kivehető belső betét az extra biztonságos tárolásért
 • Bevonatos anyag a könnyű tisztíthatóságért
Tulajdonságok
Kézipoggyász méret

A táska megfelel a standard kézipoggyász méreteknek. ( A változó rendelkezések miatt kérjük tájékozódjon utazás előtt!)

Külső Állvány Csatlakozó

Tripodját a a füleknek és csatlakozóknak köszönhetően a táska külső részéhez rögzítheti.

Flexi Elosztók

Ezeknek az egyedileg tervezett elválasztóknak a segítségével biztonságban tudhatja felszerelését mikor szükségét érzi, ugyanakkor bármikor eltávolíthatja őket.

Áthelyezhető Elválasztók

Moduláris és könnyen használható, ezek az elválasztók lehetővé teszik, hogy személyre szabja táskájának a rekeszét.

Laptop Kompatibilis

Biztonságban tudhatja Laptopját utazás közben. (A méretek táskánként eltérhetnek)

Esővédő

Egy védőhuzat, mely elválasztja és megóvja a táskát a nedves környezettől.

Vízlepergető

Speciálisan felületkezelt szövet mely ellenáll a nedvességnek.

Tablet Rekesz

Tablet PC tároló rekesz.

Trolley csatlakozó

A még egyszerűbb szállításhoz, csak csatlakoztassa a táskát a szíj segítségével bármely standard gurulós trolley-ra vagy táska fogantyújára.

Leírás

Részletek

A Manfrotto Manhattan Mover 50 kamera és laptop hátizsák tökéletes a városi ingázók és azon fotósok számára, akik mindig mozgásban vannak a fényképezőgépükkel és felszerelésükkel.
A Manfrotto Manhattan táskákat úgy tervezték, hogy otthonról a munkahelyre vagy bárhová is utazunk mindig magunkkal vihessük, legyünk akár gyalog vagy kerékpárral. Városi megjelenésével tökéletes társunk lesz a mindennapi városi fotós utak során!

A belső cserélhető betét két táskát kínál egyben. A rendkívül funkcionális belső tok az új Flexy Camera Shell , a Manfrotto által kifejlesztett innovatív védelmi rendszer. Ez elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy DSLR 70-200 / 2.8 objektívvel, plusz 4 objektívvel és vakuval. A felső részen van hely a prémium tükör nélküli fényképezőgépek (Compact System Camera) számára is, mint a Sony A7 vagy a Fujifilm XT sorozat, standard zoom objektívvel és plusz egy optikával. A gépet a biztonságos hátsó vagy könnyű hozzáférés adó felső nyíláson is kivehetjük.
Az elülső oldalon a NeverLose állvány tartó rendszer lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyünk egy állványt, gördeszkát, személyes tárgyakat, például kabátot vagy akár egy drónt. Ha a dupla hevedert az első panelban helyezzük el, hogy egy minimalista elegáns Manfrotto Manhattan hátizsákot kapunk.
Két párnázott rekesszel rendelkezik a másik oldalon, hogy 15,6 hüvelykes laptop és egy iPad Pro 9.7 számára. Ha nem kell a fényképezőgépet magával vinned, akkor egyszerűen távolítsd el a belső tokot, és használd a hátizsákot mindennapi táskaként .

Nagy figyelmet fordítottak a legjobb anyagok kiválasztására: a kiváló minőségű ballisztikai anyag védi a táskát a karcolásoktól, és az alsó részen lévő bevonatos anyag lehetővé teszi a táska egyszerű tisztítását. Minden külső szövetet víztaszító hatásúvá kezelnek, és esővédő is tartozéka a táskának, kedvezőtlen időjárási viszonyok esetére.
Technikai Specifikációk

Információ hozzáadása

Súly 55.73 oz 1580 g
Kollekció Manhattan Manhattan
Felszerelés Típusa DSLR, Tükör Nélküli DSLR, Tükör Nélküli
Objektívek száma 9 9
Állvány csatlakozó Igen Igen
Tároló személyes tárgyaknak Igen Igen
Szín szürke szürke
Anyaga műszálas szövet műszálas szövet
Táska Típusa
Kamera Betét Szélesség 10.24 x 5.51 x 16.54 in 26 x 14 x 42 cm
Kompatibilis MILC kamerák Canon EOS M5, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T2, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M10 III, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M5 II, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 II, Sony Alpha 7R II, Sony A7R III, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Panasonic Lumix DMC-GH5, Fujifilm X-T20, Sony Alpha 9 Canon EOS M5, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T2, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M10 III, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M5 II, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 II, Sony Alpha 7R II, Sony A7R III, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Panasonic Lumix DMC-GH5, Fujifilm X-T20, Sony Alpha 9
Külső Szélesség 12.60 x 7.87 x 19.68 in 32 x 20 x 50 cm
Fő belső rekesz szélesség 11.81 x 7.09 x 19.29 in 30 x 18 x 49 cm
Laptop Rekesz Szélesség 10.24 x 0.79 x 16.54 in 26 x 2 x 42 cm
Kiegészítő Rekesz Szélesség 10.24 x 5.51 x 5.91 in 26 x 14 x 15 cm
Garancia
Manfrotto Hobbista Táskák Jótállása

A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot 1 évvel kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

Saját márkák