A Lastolite az alapvető eszközöket adja a fotósok kezébe, amelyekkel a fényt formálni, irányítani, természetessé vagy mesterségessé tudják tenni. Ezek a remek kiegészítők kreativitást adhatnak a képeknek.

Az innovatív termék-kínálatban softboxok, derítőlapok, ernyők, diffúzorok, rendszervaku kiegészítők és tárgyfotóhoz szükséges termékek találhatóak.

Hátterek

Kreatív Hátterekkel a még különlegesebb fotókért

A Lastolite széles termékkínálatában az összecsukható hátterektől kezdve a HiLite háttérig a fotós számos termék közül válogathat, hogy megtalálja a megfelelő terméket akár külső helyszínen, akár stúdióban fotózik.

Tovább a termékekhez

Derítőlapok és diffúzorok

Teljesen kontroll alatt tudhatod a fényeket

A reflektorok sokféle színben, méretben és alakban elérhetőek, legtöbbször fill lightként használhatóak, visszaverve a fényt a tárgyra. A legtöbb reflektor kétoldalas, hogy két külön felülettel dolgozhassunk. Fehér, ezüst, napfény, arany színekből válogathatunk célunknak megfelelően. A diffúzorok áttetsző anyaga meglágyítja és csökkenti a rajtuk keresztül érkező fényt. Blokkolhatják a direkt napfényt vagy vaku elé helyezve szórt fényt kaphatunk velük.

Tovább a termékekhez

Softboxok & Ernyők

A stúdió alapvető felszerelései

A Softboxok és ernyők minden fotós alapvető eszközei közlé tartoznak, akár külső helyszínen, akár stúdióban fotózik. Hogy a fotográfusok teljesen szabadon alakíthassák fényeiket sokféle különböző alakú és méretű ernyő és softbox található a kínálatban. Sok softboxot kifejezetten rendszervakuhoz terveztek, így egy hatékony mégis könnyen hordozható világítási rendszerrel dolgozhatnak a fotósok.

Tovább a termékekhez

Rendszervaku kiegészítők

Hozd ki a legtöbbet a vakudból!

A rendszervaku kiegészítők között minden eszközt megtalálsz, amire szükséged lehet, hogy a vakud erős, sokoldalú és kreatív fotós eszközzé váljon a kezedben.

Tovább a termékekhez

Tárgyfotózás

Minden amire csak szükséged lehet a professzionális tárgyfotókhoz

Az internet növekedésével egyre nagyobb az igény a tárgyfotókra. A Lastolite tárgyfotóhoz fejlesztett termékei között mindent megtalálsz, ami a kiemelkedő, tökéletesen világított és konzisztens tárgyfotók készítéséhez kellhet.

Tovább a termékekhez
Saját márkák