LASTOLITE Akció
Minden Lastolite termékre
15% kedvezmény Október 31-ig.A Lastolite minőség

Két termék sokszor ugyan olyannak látszik, mégsem egyformán teljesítenek a használat során.

Nézd meg a videónkat, miért más a Lastolite

.

Hátterek

Kreatív Hátterekkel a még különlegesebb fotókért

A Lastolite széles termékkínálatában az összecsukható hátterektől kezdve a HiLite háttérig a fotós számos termék közül válogathat, hogy megtalálja a megfelelő terméket akár külső helyszínen, akár stúdióban fotózik. Egy mozdulattal összecsukható, könnyen hordozható, kreatív megoldások.

Tovább az akciós termékekhez

Derítőlapok és diffúzorok

Teljesen kontroll alatt tudhatod a fényeket

A derítőlapok sokféle színben, méretben és alakban elérhetőek, legtöbbször fill lightként használhatóak, visszaverve a fényt a tárgyra. A legtöbb reflektor kétoldalas, hogy két külön felülettel dolgozhassunk. Fehér, ezüst, napfény, arany színekből válogathatunk célunknak megfelelően. A diffúzorok áttetsző anyaga meglágyítja és csökkenti a rajtuk keresztül érkező fényt. Blokkolhatják a direkt napfényt vagy vaku elé helyezve szórt fényt kaphatunk velük.

A Lastolite által kifejlesztett háromszög alakú TriGrip derítőlapok egyedülállóan egy kézzel is kitarthatóak még nagyobb méretben is, így az egyedül dolgozó fotósoknak nagy segítsége lesz a munkában. Összecsukásuk és kinyitásuk egy pillanat, bárhová magunkkal vihetjük.

Tovább az akciós termékekhez

Softboxok & Ernyők

A stúdió alapvető felszerelései

A Softboxok és ernyők minden fotós alapvető eszközei közlé tartoznak, akár külső helyszínen, akár stúdióban fotózik. Hogy a fotográfusok teljesen szabadon alakíthassák fényeiket sokféle különböző alakú és méretű ernyő és softbox található a kínálatban. Sok softboxot kifejezetten rendszervakuhoz terveztek, így egy hatékony mégis könnyen hordozható világítási rendszerrel dolgozhatnak a fotósok.

A Lastolite softboxainak kiemelkedő minőségük mellett praktikusságuk a fő erényük: egyszerűen szét és összeszerelhetőek, így kevés tárolóhellyel rendelkező kis stúdiókban vagy külső helyszínen is ideálisak.

Tovább az akciós termékekhez

Rendszervaku kiegészítők

Hozd ki a legtöbbet a vakudból!

A rendszervaku kiegészítők között minden eszközt megtalálsz, amire szükséged lehet, hogy a vakud erős, sokoldalú és kreatív fotós eszközzé váljon a kezedben.

Tovább az akciós termékekhez

Tárgyfotózás

Minden amire csak szükséged lehet a professzionális tárgyfotókhoz

Az internet növekedésével egyre nagyobb az igény a tárgyfotókra. A Lastolite tárgyfotóhoz fejlesztett termékei között mindent megtalálsz, ami a kiemelkedő, tökéletesen világított és állandó minőségű tárgyfotók készítéséhez kellhet.

Akárcsak a Lastolite többi terméke, a tárgyfotóhoz kifejlesztet sátrak, tárgyasztalok szét és összeszerelése is gyerekjáték, minőségük pedig verhetetlen.

Tovább az akciós termékekhez