Manfrotto Windsor Táskák

Fotós táskák
stílusérzékkel.

A KOLLEKCIÓ

Hátizsák:
indulhatnak
a fotós utak


Itt az idő a fotózásra? A biztonságos belső rekesz tökéletesen védi a DSLR gépedet. Mindig kéznél lesz a gyors oldalsó nyitási lehetőségnek köszönhetően, így egy pillanatot sem szalasztasz el.
Szabadidő? A felső rekeszben minden személyes tárgy biztonságban lesz. Ha több helyre van szükséged, akkor csak távolítsd el a fotós betétet, így egy tradicionális hátizsákká alakul a táskád.

Much More

Messenger S:
mindennapi fotográfia
kényelemben

Egy szuper menő MILC géped van, amire büszke is vagy? Akkor itt az ideális társ hozzá.
Az anyagok, a bőr pántok és a fém csatok.... minden tökéletesen passzol egy menő kamerához és közben a Manfrottotól megszokott módon meg is védi azt.
Elég kicsi ahhoz, hogy mindennapos táskaként használd, de átgondolt belső kialakítása miatt minden emlékedet segít megörökíteni.

Messenger S

Messenger M:
technikai igények
kifogástalan stílusban

A DSLR-ed igazán jó helyen lesz ebben a gyönyörű válltáskában. Ha szükséged van rá csak használd a felső cipzáras nyitási módot és nem maradsz le a pillanatokról.
Úton vagy az irodába vagy az egyetemre? Könnyedén magaddal viheted 15” laptopodat számos egyéb kiegészítővel együtt. Az állítható, párnázott vállpánt a hordozását is kényelmessé teszi.

Messenger

Reporter:
A géped biztonságban,
stílusosan

A reporter biztonságban tartja a DSLR-et, de… stílusosan. Kényelmes viselet, könnyű hozzáférés a géphez a gyors cipzárnak köszönhetően: és az egész napodat kreativitással töltheted meg. Megbízható útitársra van szükséged? Használd a külső bőr pántokat a Befree állványodhoz.
Ha éppen nincs tervben fotózás, akkor is ideális táska a mindennapi élethez. Számtalan zseb várja a személyes tárgyaidat és a 13" laptopodat.

Reporter

GALÉRIA

  • Backpack
  • Messenger S
  • Messenger M
  • Reporter
Windsor Bags

Manfrotto Windsor Kollekció

Fotós táskák stílusérzékkel

Tovább a termékekhez
Technikai részletek
Saját márkák