Manfrotto Pro Light Kollekció

Könnyű
Védelem

A KOLLEKCIÓ

ULTRA KÖNNYŰ SÚLYÚ


A Pro Light táskák könnyű és egyben rendkívül erős anyagokat használnak, hogy a piacon elérhető legkönnyebb táskákat kínálják, maximális kényelemmel és praktikummal kombinálva. Okos tervezésüknek, a megerősített anyagoknak és az üreges csatt szerkezetnek köszönhetően nem kell felesleges terhet magunkkal vinni és mégis kényelmes hordozást biztosít a nehéz eszközeinkhez is.

EXTRÉM ERŐS VÉDELEM

A tartós, vízlepergető, szakadás-biztos anyagok nem csak a táskát teszik a sérülésekkel szemben ellenállóvá, de megvédik a benne tárolt felszerelést is a külső hatásoktól, nedvességtől, esőtől. A Manfrotto Camera Protection Rendszere (CPS) elég erőssé teszi a táskát ahhoz, hogy a legintenzívebb használat során is ellenálljon és hosszú távon megvédje a benne hordott nagy mennyiségű felszerelést.

SOKOLDALÚSÁG

Bármilyen fotós vagy videós stílusban is dolgozol a Manfrotto kínál a számodra ideális hordozási megoldást. A Manfrotto Pro Light táskái a professzionális fotósok és videósok munkamenetéhez lettek tervezve és hogy megfeleljenek a sokoldalúság iránti elvárásoknak.

Videók

Reloader-55

3N1 Hátizsákok

Pro Light Bumblebee Széria

bumblebee Bags

Manfrotto Pro Light Kollekció

Könnyű védelem

Tovább a termékekhez
Saját márkák