Pro Light táska kollekció

Amikor a szenvedélyed messzire visz, utazz könnyedén.

 

 

Bemutatkozik a Pro Light széria

Fotográfusoknak és videósoknak tervezve, akik külső helyszíneken dolgoznak. Az új Pro Light kollekció extrém könnyű kivitelben készült el, ugyanakkor maximális védelmet biztosít a benne tárolt eszközöknek.

 
  • Fotós TáskákSokoldalú, funkcionális és extrém ergonomikus; a Pro light család intuitív megoldásokat kínál arra, hogy gyorsan hozzáférj a felszerelésedhez. Egyszerűen forgasd el a hátizsákot a mellkasodon, hogy hozzáférj a fényképezőgépedhez a gyors zsebeknek köszönhetően - akár a nélkül, hogy le kellene venned a táskát. Hátizsákok és pisztolytáskák állnak a rendelkezésedre ebben a szériában különböző méretekben.

  • Videó TáskákA külső helyszíni forgatáshoz rengeteg eszközt kell magaddal vinned. A Pro Light Videó táskák vállpánt rendszere, belső elosztói és innovatív kivehető CPS elosztói együtt egy ultra könnyű, extra erős védelmet adnak értékes eszközeidnek. A video sorozatban hátizsák, válltáska és gurulós táska szerepel.

  • KiegészítőkMindig közbejöhet egy kellemetlen időjárás. A Pro Light esővédők vízhatlan védelmet adnak a fényképezőgépnek és videókamerának, hogy nyugodtan folytathasd a felvételeket tudva, hogy kamerát szárazon marad. A zsinóros gallérok biztosan lezárják a kezedet, optikát és mikrofont.

 

Extrém könnyű

A Pro Light táskák a legújabb innovatív anyagokat használják, hogy a piacon elérhető legkönnyebb táskákat tervezzék meg, maximális kényelemmel és praktikummal kombinálva, bármi legyen is a feladat. 

CPS - Kamera védelmi rendszer

Minden PRO LIGHT táska az innovatív CPS kamera védelmi rendszertől válik extra biztonságossá, mindennek a védelem áll a középpontjában.

  1. Színes, puha szövetpárna
  2. Egyedi 3D hab
  3. Szerkezeti megerősítés

4 Táska, amibe minden kamera belefér a piacon

A Manfrotto Flexi elválasztói* lehetővé teszik a felhasználónak, hogy a legjobban használják ki a táska belső tereit, és többféle konfigurációt is alkalmazzanak annak megfelelően, hogy éppen milyen kiegészítőket szeretnének tárolni.

 
Video Solutions

*egyes modellekben elérhető

Nézd meg a táskákat akció közben

Kiegészítők

A Pro Light kiegészítők széles skálája elérhető az esővédőtől az új kamera szíjig. A nedves időjárás mindig komoly gond, amikor drága elektronikus felszereléssel dolgozunk. A Pro light esővédők vízhatlan védelmet adnak a felszerelésnek, hogy esőben is nyugodtan tovább fotózhass, tudva, hogy felszerelésed biztonságban van. Az átlátszó TPU panelek segítségével könnyen láthatod a kamera kijelzőjét és kezelheted a gombokat, míg a gallérok vízhatlan védelmet jelentenek a kezeid, a mikrofon és az optika körül. A Pro light kamera pánt innovatív 3d háló szerkezetével maximális kényelmet, lélegző anyagot és extra könnyű súlyt biztosít, és nyakadat fotózás közben is hűvösen tartja.

Saját márkák