Hátizsákok

Éld át a kalandot
minden kép mögött

Bemutatkozik az új
Off road Hiking Hátizsák

Fedezd fel az új Off road Hiking hátizsákot, amit kifejezetten az outdoor világ számára fejlesztettek ki: élvezd a szabadságot, hogy személyes dolgaidat és a fényképezőgépedet egyetlen táskában viheted magaddal.

overview1.jpg
Kivehető védő kamera tok

A kamera tok párnázott, a Manfrotto Protection System-mel a legjobb védelmet nyújtja a felszerelésednek.

overview2.jpg
Innovatív kamera szíj

Az Innovatív kamera szíj a hátizsák elején található, segítségével a kamera a mellkasodra erősítve hordható, és nem fogja húzni a nyakadat.

overview3.jpg
2 módon, könnyedén hordozható vele állvány vagy bot.

Az Off road állványok a táska elején vagy a kar alatt vannak rögzítve. Ez a második konfiguráció lehetővé teszi, hogy elővegyük az állványt a nélkül, hogy le kellene venni a hátizsákot.

backpack_open.jpg'}}
open closed

Minden egyben hátizsák

A személyes tárgyaid a táska felső felében tárolhatóak, míg a fotós eszközök az alsó részben kapnak helyet. A táska egyszerűen átalakítható egy tágas túrahátizsákká, ha a belső elválasztót kizippzárazzuk és a kamera tokot kivesszük.

A Tökéletes Outdoor Fotós Hátizsák

A Off road Hiking hátizsákot kifejezetten arra tervezték, hogy a Manfrotto Protection System segítségével megvédje a fotós felszerelésedet, specifikus tripod csatlakozóival az állványt vagy túrabotot könnyedén magaddal viheted, az innovatív kamera pánttal pedig a gépedet biztonságosan hordhatod, nyakfájás nélkül a mellkasodon.

Kamera Pánt
Könnyű állvány hordozás
A kar alatt
Tripod éa túrabot
csatlakozások
Könnyű hozzáférés a kamerához
  • Lélegző hát rendszer
  • Levehető Öv
  • Állítható vállpántok
  • Esővédő

Fedezd fel
a Hátizsákok
Outdoor lelkét

Az új hátizsákok ergonomikusak, könnyűek és kényelmesek a hosszú séták vagy terep utazások során. Minden táska hátulja lélegző rendszerrel felszerelt, ami meggátolja az befülledést, a vállpántjai állíthatóak, hogy éppen a kellő magasságba lehessen hordani, és több zseb és levehető öv szolgálja még a kényelmet. Az anyaga vízlepergető, és színes esővédő is tartozik hozzá.

Egy táska az outdoor élményekért

Az Outdoor
Megoldások
Világa

Fedezd fel a teljes Off road kollekciót amit kifejezetten a húrázók számára fejlesztettek ki. Mindig veled lehet a fotós vagy videós felszerelésed, hogy kalandjaidról remek felvételekkel térhess haza.

supports

Nézd meg az Offroad állványokat

offbp_shop.jpg

Off road Hátizsákok

Éld át a kalandot minden kép mögött

Tovább a termékekhez
Saját márkák