MANFROTTO NX
táska kollekció

Stílusos. Minden nap.

Fedezd fel a Manfrotto NX családot

A legkomolyabb védelem designnal és eleganciával kombinálva: Ez az új kollekció megadja a lehetőséget, hogy minden nap kifejezhesd a kreativitásodat a fotózás által. Ez a stílusos táska mindenhova elkísér, az új nézőpontokat diszkréten és biztonságosan fedezheted fel vele. Nem kell aggódnod a kamerád miatt, a Manfrotto fog rá vigyázni helyetted.
Az új kollekcióban többféle táskaforma és szín közül választhatsz.

NX Collection

Fókuszban

Meg fogsz lepődni, mennyi innovatív tulajdonságot és részletet fogsz találni ezekben a táskákban. Hogyan tudnak hozzájárulni a fotós élményedhez? A 3 kulcsszó: könnyű használat, védelem és sokoldalúság.

nx_feature1.jpg
Könnyű használat

Gyorsan és könnyen hozzáférsz a fotós felszereléshez az ergonomikus felső nyitásnak köszönhetően.

nx_feature2.jpg
Kiemelkedő védelem

A Manfrotto Védelmi rendszere biztosítja, hogy mindig biztonságban legyen a felszerelésed.

nx_feature3.jpg
Sokoldalúság

Miért kéne választanod a fotózás vagy a stílusosság között, amikor mindkettőt megkaphatod egyben?

NX Collection

MILC géped van?

Négy táska, egy cél: hogy a tükör nélküli cserélhető optikás géped biztonságban legyen. Tok, pisztolytáska, válltáska vagy testtáska: melyik formát kedveled? Csak válaszd ki melyik illik a stílusodhoz és a gépedhez!

Vagy DSLR?

Nem tudsz élni a DSLR-ed nélkül? Találd meg, melyik legjobb viselési mód és a megfelelő méret a géped és a személyes tárgyaid számára, és irány a fotózás! Élvezni fogod, hogy egy kényelmes útitárs kísér az élmények között.

Karakteres, amilyen csak egy
Manfrotto táska lehet

A táskákban a közös nevező a stílus, amit áthat a fotós gondolkodás. A részletek kidolgozottsága, a színes anyagok, az ergonomikus formák különböztetik meg a többi táskától. Engedd, hogy a táskád inspiráljon téged és mindenkit körülötted!

 • TÖKÉLETES

  Minden
  Helyzetben

 • KÉNYELMES

  Minden Nap

Szabad a választás

A napi teendők megtervezése sosem volt még ilyen könnyű, mert a Manfrotto NX táska elkísér bármilyen élményeken át. Legyen szó egy gyors fotózásról vagy akár hosszú baráti utazásról: mindig találsz benne helyet a személyes tárgyaidnak is. A sokoldalúság a táskák mögötti filozófia: Fedezd fel te is!

Fotós táska Mindennapi táska
Fotós táska Mindennapi táska
Fotós táska Mindennapi táska
 • Kivehető kamera betét DSLR gépek számára
 • Kivehető kamera betét CSC gépek számára
 • Állítható belső elosztók

Védd a felszerelésedet

A Manfrotto olyan belső kiegészítőket tervezett, amelyek maximális védelmet adnak a táskában elhelyezett felszerelésnek. A Manfrotto Védelmi Rendszerrel biztonságban tudhatod a kamerádat bármilyen típust használj is!

Három színvariáció

Kilenc különböző modell három színkombinációban: elegáns mélykék, diszkrét sötét szürke vagy intenzív bordó. Melyik tetszik a legjobban?

nx_shop.jpg

MANFROTTO NX TÁSKA KOLLEKCIÓ

Stílusos. Minden nap.

Tovább a termékekhez
Saját márkák