AVIATOR TÁSKA KOLLEKCIÓ

Emeld a szenvedélyed új magasságokba

Az okos megoldás, amire a drón pilóták vártak! Az Aviator Kollekció biztonságban, rendezetten tartja a quadcopter-edet, a kiegészítőket és a fotós felszerelésedet, bárhova is mész.

A kollekció
Három védelmet adó táska a drón pilótáknak

Minden Aviator megoldás tökéletesen passzol a drón vezetők életstílusához és felszereléséhez. Arra tervezték őket, hogy mindent belepakolhass, amire csak szükséged lehet az izgalmas városi és outdoor kalandjaid során.

GYÖNYÖRŰ DESIGN

Biztonságban tudhatod a felszerelésedet, amivel lenyűgöző légi felvételeket készíthetsz. Ez a három táska a finom eszközöket szem előtt tartva készült, hogy bátran számíthass rá, hogy megvédi az értékeidet.

 • Hover-25 hátizsák
  Pakolj bele mindet az outdoor kalandodhoz

  A Hover-25 egy 100% outdoor professzionális hátizsák, amely megvédi a felszerelésedet, bármire is legyen szükséged az akció dús napodon, legyen az légi vagy földi fényképezőgép - Mavic & OSMO vagy személyes tárgy.  Lélgező hátpanel  Időjárásálló esővédő huzattal  Szigetelt zseb az akkumulátoroknak  Gyors hozzáférés a drónhoz és a gimbal kamerához

 • D1 drón hátizsák
  Hordozható védelem a Drón számára

  A D1 drón hátizsák egy minden-az-egyben hordozási megoldás a DJI phantom pilótáinak. Nagy gonddal tervezett, hogy a professzionális légi felvételt készítők legszigorúbb elvárásainak is megfeleljen és megvédje munkaeszközeiket: a drónt, kamerát és a laptopot.  Dedikált laptop tartó  Minden DJI Phantom modell számára megfelelő  Vidd magaddal a drónt és a fényképezőgépet egyszerre  A DJI Phantom-ot felszerelt propellerrel szállíthatod.

 • m1 sling
  Kompakt Védelmi Megoldás a Légi Kamera Számára

  Azon légifotósok számára, aki egyszerű megoldást keresnek, az új Aviator M1 többféle hordozási módot is nyújt, hogy stílusuknak megfelelően választhassanak. Az innovatív M1 slingként, övtáskaként vagy tokként is használható a DJI Mavic Pro-val.  Időjárásálló és esővédő huzattal rendelkezik  Gyors hozzáférés a Mavic Pro-hoz  Övtáska  Tok  Sling

Hover-25 Hátizsák

D1 Hátizsák

M1 Sling

További megoldásokat keresel?
Próbáld ki a táskaválasztót kifejezetten légi fotózáshoz!

A Manfrotto számos okos megoldást tervez a hordozás megkönnyítésére, és ezek közül számos drónhoz is megfelelő. Válassz egy táskát a felszerelésedhez és indulhatsz is, hogy megörökítsd a föld gyönyörű helyeit!

Válaszd ki a táskádat
Drone

AVIATOR KOLLEKCIÓ

Emeld a szenvedélyed új magasságokba

Tovább a termékekhez

Saját márkák