TwistGrip
Az okostelefonnal készült fotók alapköve

 

Fedezd fel, hogy milyen szabadságot és irányítást ad a kezedbe a TwistGrip az okostelefonnal készült fotóid felett. Bármilyen támasztékhoz csatlakoztatható, hordozható rendszer, ami stabil alapot ad, hogy jó minőségű képeket készíthess nem mással, mint a telefonoddal.

Extrém Stabilitás
Stabilitás

A levédett "csavarj és rögzíts" mechanizmus kettős biztonságot garantál a telefonodnak, hogy így új szögeket és perspektívákat fedezhess fel.

Portability
Hordozhatóság

Kicsi és könnyű, így a TwistGripet könnyedén a zsebedbe is csúsztathatod, hogy bármikor előkaphasd egy spontán kép kedvéért.

Versatility
Kompatibilitás

Az 1/4" csatlakozásnak és a cold-shoe vakupapucsnak köszönhetően könnyen rögzíthető bármilyen fotós kiegészítőhöz, így egy komplett fotós rendszert kaphatsz.

Flexibility
Rugalmasság

Bármilyen márkájú és méretű okostelefonhoz passzol. Nem kell levenni a telefon tokját sem - a TwistGrip alkalmazkodik a Te életstílusodhoz.

 
Dinamikus Csavart Rögzítésű
Levédett Mechanizmus
 
Gumi
Párnák
Biztonságos markolat
 
Sokoldalú Cold vakupapucs
Könnyű csatlakozás

Olasz minőség
amelyre támaszkodhatsz

Az úton lévő fotósok számára nagy gonddal tervezett Twistgrippel máshogyan láthatod a világot. Megbízhatsz a gyönyörű olasz designban és gyártásban, hogy elkaphasd az élet spontán pillanatait.

Outstanding Design

Minőségi alapanyagok

Made in Italy

Alumínium konstrukció

Gyönyörű Design

A te pillanataid, a saját stílusod szerint megörökítve

Használd a TwistGrip-et a számtalan kompatibilis kiegészítők közül válogatva, hogy személyre szabott teljes fotós rendszert kaphass.

 

enyűgöző Selfiek

Izgalmas, új szögből készíthetsz selfie-ket, ha a telefonodat biztonságosan tudod egy pole végére rögzíteni.

Sima videók

Sima és tökéletesen megvilágított videókat készíthetsz, ha a Lumimuse6 ragyogó fényeit és a PIXI kényelmes markolatát kombinálod.

Művészi Portrék

Változtass a perspektíván a PIXI Evo portré funkciójával és vigyél egy kis drámát a képekbe a LumiMuse8 LED minőségi fényeivel.

Videózz ahogy a profik

Mindig kézben tarthatod a kompozíciót a videóid közben ennek a joystick fejnek köszönhetően.

  • Ragyogó Selfiek

  • Remegésmentes Videók

  • Művészi Portrék

  • Videófelvételek akár a pro-k

Davide Capponi

Discordian Provisioner of Reloaded Visions™ NEM Founder Artist - AMPt member

"Kipróbáltam a TwistGrip-et és nagyon elégedett voltam vele. A stabilitása és az, hogy elfér a zsebben is egyértelművé tette, hogy mennyivel jobb a piacon elérhető hasonló termékeknél. És ráadásul stílusos és robusztus,ahogy a Manfrottotól megszoktuk."

Olvasd el a teljes cikket

Gautier Courquin

22 éves fotó és video diák

"Állványnak is használtam, hogy a hosszú autó, vonat vagy repülőutak alatt filmet nézhessek vagy játszhassak... Ha a mini-tripod állásba helyezem a Twistgripet, olyan, mintha a moziban lennék. Nos, azért persze nem egészen, de nagyon jól tart."

Olvasd el a teljes cikket

Juliana Broste

Emmy díjas riporter-fotós

"Mindent összevetve a Manfrotto TwistGrip egyedülálló. Hordozható, sokoldalú, stílusos. Ha más kiegészítőkkel használjuk, akkor a Twistgrip segítségével a telefonnal kreatívan, szabadon készíthetünk fotókat és videókat."

Olvasd el a teljes cikket

Simonetta Chiarugi

Kerttervező, riporter és fotográfus. A kertészet iránti szenvedélyét blogon és könyvekben osztja meg.

"Ha rossz fényviszonyok között készítünk videót vagy meg akarjuk örökíteni a fények játékát, feltehetünk egy kis LED-et a Twistgrip tetejére. "

Olvasd el a teljes cikket

Rob Dunsford

Az iphonephotographyschool.com irója. Lovas esemény fotós és énekes, dalszerző.

"...Elválaszthatatlan lettem a Manfrotto TwistGrip-emtől. Jól megtervezett, sokoldalú, könnyű magunkkal vinni és a telefont bármilyen állványra fel lehet vele tenni. Ha már egyszer rögzítetted a telefont, nagyobb kihívást jelentő fényképeket és videókat is nagy magabiztossággal készíthetsz."

Olvasd el a teljes cikket

TwistGrip

TwistGrip

Minden-az-egyben okostelefon megoldás fotózáshoz

Tovább a termékhez
Technikai Részletek
Vitec Group