Fel a Fejjel

XPRO Fej Család

Találd meg a legjobb fejet a módszeredhez

 • FOGASKEREKES FEJMHXPRO-3WG

  A Manfrotto Fogaskerekes fejei a legprecízebb fejek a piacon. A Fogaskerekes Mechanizmus levédetett szabadalom, mely milliméter pontos kontrollt biztosít minden irányban a kompozíció beállításakor. Kifejezetten makro, építészeti és stúdió tárgyfotóhoz ajánlott.

  A legkiválóbb a precíz beállításban
  Tovább a termékhez További információk
 • 3 DIMENZIÓS FEJMHXPRO-3W

  A Manfrotto 3 utas feje a legjobb választás, ha precíz kamera-beállításra vágyunk. A lehetőség, hogy mind a három irányban függetlenül kontrollálhassuk a kamerát pontos komponálást tesz lehetővé. Kifejezetten a nagy precizitást igénylő fotózási területeken ajánlott, mint a tárgyfotó, művészi és reklámfotó.

  A legkisebb 3 utas fej a profik számára
  Tovább a termékhez További információk
 • GÖMBFEJEKMHXPRO-BHQ2 / BHQ6

  A Gömbfejek a legnépszerűbb fejek a kínálatban, mert sokoldalúak és gyorsan használhatóak. A gömbfejek ideálisak, ha gyakran változtatjuk a kamera pozícióját és különféle szögekből több felvételt is készítünk. Kiváló utazáshoz, mert könnyű a súlya és a használata, portéhoz, esküvői fotókhoz, tájképhez ideális választás.

  A leg sokoldalúbb és gyorsabb fej a családbane
  Tovább a termékhez TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
 • FLUID FEJMHXPRO-2W

  A Manfrotto 2-utas fejei a fotó/videó, madárles vagy telefotós fényképezésnél praktikusak. Ideális eszköz ha folyamatos, sima és kontrollált mozgásra van szükségünk.

  A Legsimábban mozgó fej a videó szerelmeseinek
  Tovább a termékhez

CONFIGURÁTOR Találd meg a neked való fejet

Tulajdonságok alapján:

Fotózási stílus alapján:


Javaslatunk:

3-DIMENZIÓS FEJ MHXPRO-3WA Manfrotto 3 utas feje a legjobb választás, ha precíz kamera-beállításra vágyunk. A lehetőség, hogy mind a három irányban függetlenül kontrollálhassuk a kamerát pontos komponálást tesz lehetővé. Kifejezetten a nagy precizitást igénylő fotózási területeken ajánlott, mint a tárgyfotó, művészi és reklámfotó.

Termékhez További információk

FOGASKEREKES FEJMHXPRO-3WGA Manfrotto Fogaskerekes fejei a legprecízebb fejek a piacon. A Fogaskerekes Mechanizmus levédetett szabadalom, mely milliméter pontos kontrollt biztosít minden irányban a kompozíció beállításakor. Kifejezetten makro, építészeti és stúdió tárgyfotóhoz ajánlott.

Termékhez További információk

GÖMBFEJMHXPRO-BHQ2A Gömbfejek a legnépszerűbb fejek a kínálatban, mert sokoldalúak és gyorsan használhatóak. A gömbfejek ideálisak, ha gyakran változtatjuk a kamera pozícióját és különféle szögekből több felvételt is készítünk. Kiváló utazáshoz, mert könnyű a súlya és a használata, portéhoz, esküvői fotókhoz, tájképhez ideális választás.

Termékhez További információk

GÖMBFEJMHXPRO-BHQ6A Gömbfejek a legnépszerűbb fejek a kínálatban, mert sokoldalúak és gyorsan használhatóak. A gömbfejek ideálisak, ha gyakran változtatjuk a kamera pozícióját és különféle szögekből több felvételt is készítünk. Kiváló utazáshoz, mert könnyű a súlya és a használata, portéhoz, esküvői fotókhoz, tájképhez ideális választás.

Termékhez További információk

FLUID FEJMHXPRO-2WA Manfrotto 2-utas fejei a fotó/videó, madárles vagy telefotós fényképezésnél praktikusak. Ideális eszköz ha folyamatos, sima és kontrollált mozgásra van szükségünk.

Termékhez

Figyelmedbe ajánljuk még:

A Tökéletes Párosítás

055 TRIPOD / 190 TRIPOD

Saját márkák