A pehelykönnyű súly és preciziós beállítás találkozása.

Bemutatkozik az XPRO Fogaskerekes Fej

A Manfrotto bemutatja az új XPRO fogaskerekes fejet: A könnyű fogaskerekes fej maximálisan hordozható és egyben a precíz beállítások, kompozíciók mestere.

overview1lg.jpg
Hordozhatóság

"Adapto"-ból készült, egy erős és ellenálló technopolimerből, így egyetlen másik fej ennyire könnyű és precíz egyszerre. (0,75 kg /1.65 lbs).

overview2lg.jpg
Precízió

A mikrometrikus gomboknak köszönhetően a fotós a kamerát bármilyen kívánt pozícióba beállíthatja: mindegyik irányba, könnyedén, mikrolépésenként.

overview3lg.jpg
Megbízhatóság

Az XPRO Fogaskerekes fej Olaszországban készült: prémium anyagok és fejlett gyártási technológia garantálják a minőségét. A fogaskereskes technológiát levédett szabadalom védi.

Könnyű Súly

Azoknak a szenvedélyes fotósoknak készült, akik nagy pontosságot szeretnének elérni és magukkal szeretnék vinni a felszerelésüket. Kifejezetten kültéri használatra tervezett fej: mindössze 0,75 kg-ot nyom, de 4 kg-ig terhelhető. . 

Az új XPRO Fogaskerekes fejjel ragyogó kültéri makrók és tárgyfotók készíthetőek, akkurátusan kontrollált fókusz beállításokkal.

Beállítás és kompozíció

A fej mikrometrikus gombjainak köszönhetően a fotósok könnyedén a kívánt pozícióba állíthatják a kamerájukat.

A fogaskerekes mozgás lehetővé teszi a rendkívül pontos beállításokat - minden irányban egyszerre egy mikrolépéssel.

A gombok ergonomikus komfortot adnak a legintenzívebb használat esetén is. 

Ráadásul a nagy kompzíciós váltásokhoz a rögzítő rendszer kioldható ha a gombot a fogantyú felé nyomjuk.

  • Gyors mozgások
  • Mikro mozdulatok

Kényelem

A világ legnépszerűbb cserelapja a világon - a 200PL - azt jelenti, hogy nem kell különböző cserelapokat használni, amikor a fotós vált a Manfrotto fejek között. 

Ez a legjobb egyensúly a gyros beállítás és a költségtakarékosság között: egy lap mindig a kamerán lehet, készen bármilyen helyzetre vagy bevetésre, amit csak a fotós vagy videós kitalál.

Made in Italy

Az XPRO Fogaskerekes fej Olaszországban készül: 10 éves garanciájával, prémium anyagaival és a legjobb előállítási és tesztelési technológiával biztosított a minősége. A fogaskerekes technológiát szabadalom védi.

shop.jpg

header.png

A pehelykönnyű súly és preciziós beállítás találkozása.

Tovább a termékhez
Saját márkák