pixi

A Sorozat

A tökéletes mini tripod minden képalkotó eszközhöz.

pixi

Dupla Móka

Csinálj ragyogó videókat, fotózz remek selfie-ket és gyönyörű képeket, amik tényleg kiemelkednek a többi kép közül - a PIXI stabil alapot vagy kézre álló markolatot ad gépednek.

pixi

Ne hagyj ki egy pillanatot sem

Hagyd, hogy a képzeledet vezessen és csinálj szép képeket és videókat, bármerre is vigyen az utad. Másra nem lesz szükséged, csak a gépedre és egy egy PIXI-re.


Hihetetlen sokoldalúság

A PIXI olyan rugalmasan használható, hogy bármilyen más kiegésztővel kombinálhatod, így a legsokoldalúbb és legstabilabb támasztékot kapod.

 

A PIXI Kollekció


 
Pixi
Zár mechanizmus

 

PIXI

A Kicsi Gyönyörű


Sokoldalú, könnyű, könnyen magunkkal vihető csodás olasz designnal. A PIXI új szenderdet állít a mini állványok elé. Az állvány, ami annyira szép, mint a képek amiket készítesz vele.

Tovább a termékekhez

Pixi Xtreme
  • black
 
Pixi Xtreme
GoPro Adaptor

 

  • black

PIXI Xtreme

A Kicsi Aktív


Rugalmas, kreatív és kompakt, a PIXI Xtreme ideális választás a sport iránt lelkesedőknek, utazó fotósoknak és videósoknak, akik a szenvedélyüket meg is akarják örökíteni akció közben.

Tovább a termékhez

Pixi Smart
  • black
 
Pixi Xtreme
Univerzális Okostelefon Tartó
  • black

PIXI Smart

A Kicsi Okos


Igényeinkhez alakítható, okos és kézre álló - a PIXI Smart a legjobb társ az okostelefon mellé, ha remek spontán képeket akarsz készíteni minden nap.

Tovább a termékekhez

Egy PIXI Mindenek Felett


Egy mini tripod még sosem volt ilyen sokoldalú. A minőségi kialakításnak és az univerzális csatlakozónak köszönhetően a PIXI kompatibilis a legtöbb eszközzel. Legyen szó iPhoneról (KLYP-pel), kompakt gépről vagy éppen DSLR-ről.

One Pixi to Rule them all

Légy a képen


Képeket készíteni remek móka, de még jobb, ha te is rajta vagy. A PIXIvel a kezed szabaddá válik és csatlakozhatsz a barátaidhoz a képeken. Ne bújj a kamera mögé, légy te is részese a történetnek. Használd a Pixit a GoPro adapterrel vagy az univerzális telefon tartóval!

One Pixi to Rule them all

A PIXI sokoldalú


Hagyd érvényesülni
a kreativitásodat

Expose your Creativity
Expose your Creativity
PIXI nélkül
PIXI-vel

A hosszú expozíciók lenyűgözőek, de kell hozzá egy stabil alap. A PIXInek hála az ilyen szuper effektek is lehetővé válnak. Vele egy egyszerű tájat is valami igazán különlegessé tehetsz.

Csinálj kiemelkedően jó
videókat

A PIXI nem csak egy fotóállvány. Zárd össze a lábait és használd úgy, mint egy kényelmes markolatot, hogy még jobb videókat készíthess, amik kilógnak a sorból - legyen szó akár rockkoncertről vagy egy buliról.

Olyan éles 
amilyen csak lehet

as sharp as you can be
as sharp as you can be
PIXI nélkül
PIXI-vel

Ami a kijelzőn élesnek tűnik, sajnos a monitoron már nem mindig az. A PIXIvel a legjobbat hozhatod ki a gépedből, kiváló stabilitást és brilliánsan éles képeket kaphatsz - legyen szó portréról vagy tájképről.

Támaszkodj Rám


Légy kreatív és támaszkodj nyugodtan a PIXI-re amikor csak szükséged van rá - mindig kéznél lehet az univerzális tartó dupla csatlakozásának köszönhetően. Stabil alapként is használhatod az önmagában megálló hátsó konzol segítségével.

Saját márkák