Bemutatkozik a 190-es állvány

Az új 190 egy egyedülálló állvány, amely kompakt és könnyen hordozható. Ultra-sokoldalúan felállítható, így könnyebb szabadon engedned a képzeletedet a fotózáskor.

190_overview_thumb_1.jpg

Stabil és gyorsan felállítható

Egyetlen kézzel teljesen kinyithatóak a lábak.

190_overview_thumb_2.jpg

Kreatív beállítások

Az innovatív mechanizmusoknak köszönhetően a függőleges oszlop átfordul vízszintesbe, így a fotózás sokkal rugalmasabb.

190_overview_thumb_3.jpg

Kiterjesztett lehetőségek

A 190 egy mobil stúdióvá alakul.

Bemutatkozik a 190go!

Az új 190go! a legkisebb és legkönnyebb 190-es állvány. Ideális utazáshoz, könnyen szállítható, sokoldalóan felhasználható, így minden fotós ideális társa lesz útjai során.

190_overview_thumb_1.jpg

Kicsi és könnyű

A legkisebb és legkönnyebb a 190 családban.

mf-190-go-overview.jpg

Könnyű használni

Az új Twist Lock lábzárak használata könnyű és az állvány kicsire csukható

190_overview_thumb_3.jpg

Kreatív beállások

Az innovatív megoldásoknak köszönhetően a középoszlop átfordul vízszintes pozícióba, így még rugalmasabban használható.

Stabil és Könnyen felállítható

Ha gyorsabb felállítani az állványt, akkor több idő marad a fényképezésre. A 190-est pedig gyorsabb és könnyebb használni, mint valaha. Könnyű állítani, igazítani a "Quick Power Lock" lábrögzítésnek köszönhetően. A QPL ultra gyors és az összes rögzítő minden lábon egy kézzel, egyetlen mozdulattal kioldható.

190

Könnyű használni és magunkkal vinni

A kis méret és a könnyű súly a két legfontosabb faktor, ha az állványt magunkkal akarjuk vinni. A Twist locknak köszönhetően a 190go! minimális helyet foglal, mindössze 45cm és csak 1,35kg-ot nyom.

Kreatív beállások

Az új középoszlop mechanizmus: A képzelet és a tervezés impozáns találkozásának köszönhető, hogy a 190-es sokkal kisebbre csukható össze, mint korábban. Az új középoszlop el van rejtve a tripod felső öntvényébe mindaddig, amíg szükség nem lesz rá. Az új lapos felső résszel együtt ez sokkal kisebb összecsukott hosszt jelent.

Könnyű állítás

Egy ujjas megoldás: a felső öntvényből kifordulva a középoszlop átfordul vízszintes pozícióba a nélkül, hogy szét kellene szedni az állványt, agy le kellene venni a fotófejet vagy kamerát.

Még több lehetőség

A professzionális termékekből merítve ihletet a 190-es állvány Easy Link rögzítőket használ a felső részen, így még több módon alkalmazható a fotózásoknál: tarthat LED lámpát, reflektort vagy egyéb kiegészítőt, és így könnyen egy mobil stúdió szerepét veszi át.

Határtalan Kreativitás

  • Limitless Slide 1

Elérhető Karbon Szálból vagy Alumínumból

Minden modell kapható karbonból is, amely kiemelkedő stabilitást és maximális hordozhatóságot biztosít a nagy ellenálló képességnek és könnyű súlynak köszönhetően.

190
Saját márkák