A 055 Állvány Kollekció

Az új Manfrotto 055 határtalan kreativitást biztosít a professzionális fotográfusoknak, és az állvány stabilitása jobb mint eddig bármikor. Az ergonomikus design különösen könnyű használatot biztosít.

t600x363_055_overview_thumb_1.jpg
Példa nélküli merevség

A Quick power lock (gyorsan kioldható csatok) együtt az erős csat-szorítással maximális kamera stabilitást biztosít.

t600x363_055_overview_thumb_2.jpg
Extra Erős

Nagy teherbírás: 9kg/19.8 lbs.

t600x363_055_overview_thumb_3.jpg
Sokoldalúság

90°-os oszlop és 4 láb szög segítségével bármilyen pozíció elérhető.

Quick Power Lock

Az új 055-tel a kamera stabilitása nagyobb, mint eddig bármikor.

Összehasonlítva a klasszikus rögzítési módokkal a QPL extra erőt tud kifejteni a láb-rögzítőknél, amik így nagyobb merevséget biztosítanak az állványnak, és nagyobb súllyal terhelhető az tripod.

Az erősebb szorítás nem jelent kompromisszumot az ergonómiában: A QPL egykezes nyitási móddal rendelkezik, ami lerövidíti a felállítási időt és kényelmesebbé teszi a használatot.

Sokoldalúság

Az új vízszintes oszlop mechanizmus a lábak 4 szögállítási lehetőségével együtt biztosítják, hogy könnyedén bármilyen kamera-pozíciót beállíthass, amit csak kitalálsz.

Határtalan kreativitás

Az "Easy Link" csatlakozás lehetővé teszi, hogy a 055 fotóállványból hordozható stúdióvá válljon.

Egyszerűen csatlakoztassunk egy kart LED lámpával, reflektorral vagy bármilyen más kiegészítővel, és a 055 máris átlépi a fotóállványok klasszikus használati korlátait.

Alumíniumból és Karbon szálból egyaránt

A 055 karbonból is elérhető, ami extra stabilitást ad és könnyen hordozhatóvá teszi az állványt, hiszen a nagyobb merevség könnyebb súllyal párosul.

Saját márkák