1. Termék hozzá- adása
 2. Termék hozzá- adása
 3. Termék hozzá- adása
Please wait...

Gitzo century Traveler hátizsák

Elérhetõség: KÓD GCB100BP (Rendelhető)

Gitzo century Traveler hátizsák

Elérhetõség: KÓD GCB100BP (Rendelhető)

 • Canon 5D, Sony A7 kit vagy DJI Mavic kit típusú felszerelésekhez
 • Biztonságos cippzáras rész a személyes tárgyak védelmére
 • Eredeti olasz bőr táska
 • 15''-es laptop rekesz
 • Állvány csatlakozás
Gitzo century Traveler hátizsák
 • Canon 5D, Sony A7 kit vagy DJI Mavic kit típusú felszerelésekhez
 • Biztonságos cippzáras rész a személyes tárgyak védelmére
 • Eredeti olasz bőr táska
 • 15''-es laptop rekesz
 • Állvány csatlakozás
Tulajdonságok
Kézipoggyász méret

A táska megfelel a standard kézipoggyász méreteknek. ( A változó rendelkezések miatt kérjük tájékozódjon utazás előtt!)

Külső Állvány Csatlakozó

Tripodját a a füleknek és csatlakozóknak köszönhetően a táska külső részéhez rögzítheti.

Flexi Elosztók

Ezeknek az egyedileg tervezett elválasztóknak a segítségével biztonságban tudhatja felszerelését mikor szükségét érzi, ugyanakkor bármikor eltávolíthatja őket.

Áthelyezhető Elválasztók

Moduláris és könnyen használható, ezek az elválasztók lehetővé teszik, hogy személyre szabja táskájának a rekeszét.

Laptop Kompatibilis

Biztonságban tudhatja Laptopját utazás közben. (A méretek táskánként eltérhetnek)

Esővédő

Egy védőhuzat, mely elválasztja és megóvja a táskát a nedves környezettől.

Vízlepergető

Speciálisan felületkezelt szövet mely ellenáll a nedvességnek.

Trolley csatlakozó

A még egyszerűbb szállításhoz, csak csatlakoztassa a táskát a szíj segítségével bármely standard gurulós trolley-ra vagy táska fogantyújára.

Leírás

Részletek

Az új GITZO Century Traveler Camera Backpack (GCB100BP) hátizsák a táska, amire vártál. Újra definiálja a funkcionális prémium fotós táskát. Minden vágyott tulajdonság egyesül benne. A tágas belső résznek köszönhetően elfér benne egy közép méretű DSLR (Canon 5D Mark IV vagy Nikon D810) vagy Premium CSC 70-200/2.8 objektívvel plusz két optikával. Két oldalról nyitható, így a nélkül nyúlhatunk be a táska oldalába akár balról, akár jobbról, hogy le kellene vennünk a hátiszákot. Csak előre kell fordítanunk a táskát a mellkapunkra, és könnyedén kivehető a kamera. Ha más perspektívából is megörökítenénk az emlékeinket, egy DJI Mavic Pro is elfér benne. 15''-es laptop tartóval rendelkezik (MacBook Pro 15”)
Eredeti olasz bőrből és vízlepergető, ellenálló nylonból készült karbon-szálas designnal. Könnyedén és elegánsan hordozható vele egy 0 vagy 1-es szériás Gitzo Traveler állvány. Jól elrendezett belső zsebekkel és kívül elrejtett praktikus hálós zsebbel is rendelkezik a palack víz számára. A Gitzo Century Traveler hátizsák saját esővédővel rendelkezik, ha pedig nem használjuk egy por-védő tokban tarthatjuk a táskát.
Technikai Specifikációk

Információ hozzáadása

Súly 67.01 oz 1900 g
Felszerelés Típusa Drón, DSLR, Tükör Nélküli Drón, DSLR, Tükör Nélküli
Objektívek száma 3 3
Állvány csatlakozó Igen Igen
Tároló személyes tárgyaknak Igen Igen
Szín fekete fekete
Anyaga bőr, nylon bőr, nylon
Táska Típusa
Kamera Betét Szélesség 12.60 x 3.94 x 8.27 in 32 x 10 x 21 cm
Compatible Drones Models DJI Mavic Pro DJI Mavic Pro
Kompatibilis MILC kamerák Canon EOS M5, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T2, Fujifilm X-T20, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M5 II, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GH5, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 II, Sony Alpha 7R II, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Sony Alpha 9 Canon EOS M5, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T2, Fujifilm X-T20, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M5 II, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GH5, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 II, Sony Alpha 7R II, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Sony Alpha 9
Külső Szélesség 12.99 x 5.91 x 18.11 in 33 x 15 x 46 cm
Fő belső rekesz szélesség 12.60 x 4.72 x 17.72 in 32 x 12 x 45 cm
Laptop Rekesz Szélesség 11.42 x 0.79 x 16.93 in 29 x 2 x 43 cm
Kiegészítő Rekesz Szélesség 11.42 x 4.72 x 9.06 in 29 x 12 x 23 cm
Garancia
Manfrotto Professzionális/Amatőr Táskák Jótállása

A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott számlát.

Terjessze ki díjmentesen Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 5 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

Saját márkák