Garancia és magyarországi szakszerviz

Kiterjesztett Garancia

A Manfrotto termékekre hivatalosan 2 év szavatosság vonatkozik (a magyar és EU-s jogszabályoknak megfelelően), amely biztosítja, hogy a termékek a használatnak megfelelnek és nincsen gyártási hibájuk. Azonban a Manfrotto hisz termékei kiemelkedő minőségében, ezért a megszokottnál sokkal hosszabb ideig vállalja termékeire a garanciát: 2010 Decembere óta bevezette a "Kiterjesztett Garanciát"Kiterjesztett Garancia termék regisztráció

A Kiterjesztett Garanciát bárki igénybe veheti, aki Magyarországon, hivatalos Manfrotto partnertől vásárolta a Manfrotto termékét és a Manfrotto.com oldalon regisztrálja az általa vásárolt Manfrotto terméket. http://warranty.manfrotto.com/ A regisztrálás pár percet vesz igénybe, és segít a Manfrottonak, hogy a termékek kiemelkedő minőségét megtartsa.Magyarországi lakhellyel rendelkező vásárló csak Magyarországon, hivatalos partnertől vásárolt terméket tud a rendszerben regisztrálni. Amennyiben Manfrotto termékét külföldön vásárolta, kérje a külföldi kereskedő segítségét a termék regisztrációhoz.A kiterjesztett garancia terméktípusonként eltérő idejű, a különböző kategóriákra vonatkozó kiterjesztett garancia idejéről az alábbiakban olvashat:

Fotó termékek - Belépő szint

A Compact, 390, PIXI és Pocket kollekcióra a standard 2 éves garancia 5 évesre terjeszthető ki a vásárlástól számítva, ha a terméket online regisztrálja.

Fotó-termékek, Pro-Hobbi

A fentieken kívül minden más fotó termék 2 éves garanciája 10 évre terjeszthető ki az Online termékregisztrációval.

Okostelefon kiegészítők

Az okostelefon kiegészítőkre a standard 2 éves garancia vonatkozik.

Videó termékek

A standard 2 éves garancia 5 évesre terjeszthető ki a vásárlástól számítva, ha a terméket Online regisztrálja.

Világítástechnikai termékek

A standard 2 éves garancia 5 évesre terjeszthető ki a vásárlástól számítva, ha a terméket Online regisztrálja.

Táskák

A Manfrotto Stile és Stile+, Pro-Light, Professional és Advanced kollekciókra a standard 2 éves garancia 5 évesre terjeszthető ki a vásárlástól számítva, ha a terméket Online regisztrálja.

A National Geographic kollekciókra A standard 2 éves garancia 5 évesre terjeszthető ki a vásárlástól számítva, ha a terméket Online regisztrálja.

Ruházat

A Lino kollekció ruházati termékeire a standard 2 éves garancia vonatkozik.


Regisztrálja most vásárolt Manfrotto termékét online, és élvezze a kiterjesztett garancia előnyeit még sok éven keresztül! Kattintson az alábbi linkre a regisztrációs mini-oldalhoz: http://warranty.manfrotto.com/Magyarországi Szakszerviz

A Manfrotto termékek magyarországi disztribútoraként telephelyünkön szakértő szerviz szolgáltatást, valamint a Magyarországon vásárolt termékek esetében garanciális szervizelést is ellátunk.

Kapcsolatfelvétel:

LUMINIS KFT, 1116 Budapest, Építész utca 26.

+36 (1) 371 1983

+ 36 (1) 371 1984

manfrotto@luminis.hu

Hétfő-Péntek 09.00 - 17:30

Saját márkák