Események

 
Photoexpo 2017

PHOTOEXPO 2017 November 4-5.

2017.10.24

2017-ban a Millenáris D épületének két szintjén, a legizgalmasabb újdonságokkal, fotózási lehetőségekkel és szakmai bemutatókkal várják a kiállítók az érdeklődő fotósokat.

A 2012 óta minden évben megrendezett PHOTOEXPO a fotós szakma legfontosabb hazai seregszemléje, ahol egy helyen kézbe vehető és kipróbálható a fotós piac minden újdonsága, köztük olyan kiegészítők százai is, amelyek létezéséről a fotósok többsége nem is tud. A termékek mellett évről évre felsorakoznak a különleges szolgáltatások is, melyek ismerete és használata ma már nem opcionális, hanem a sikeres működés záloga. A kiállítók között idén is találkozhattok majd a Manfrotto csapatával.

 
 
Profi Fotó kiállítás

II. PROFI FOTO kiállítás November 11-12.

2017.10.24

Profi Foto Kiállítás a Mariottban

A kiállítás elnevezése nem véletlen, hiszen a kiállítás színvonala és a bemutatott kamerák, és tartozékok minősége, a fototechnika csúcsát képviselik, amiket megfelelő környezetben tudnak kipróbálni az érdeklődők, és a potenciális vásárlóként érkező nagyközönség.

 
 
HTOE

HTOE Konferencia

2017.05.19

A Helyi Televíziók Országos Egyesületének konferenciáján találkozhattok a Manfrotto-val is!

A Helyi Televíziók Országos Egyesülete 2017-es tavaszi találkozóját május 25-én és 26-án rendezi meg Egerben. A találkozónak a Hotel Szent István ad helyet

 
 
Ontour

ON TOUR 2017

2017.04.06

Végre elérkezett a várva várt pillanat és a hosszú hetek óta tartó szervezés, munkálkodás, titokban mesterkedés után megoszthatjuk veletek az Olympus és a Manfrotto Magyarország közös projektjének, az On Tour 2017 rendezvénysorozatnak a részleteit.
Csak kattints a további információkért. Lehet rengeteg terméket tesztelni, nézegetni, beszélgetni, nevetgélni, szórakozni és persze játszani a fantasztikus nyereményeinkért!

 
Saját márkák