1. Termék hozzá- adása
 2. Termék hozzá- adása
 3. Termék hozzá- adása
Please wait...

Befree Advanced alu travel állvány tekerős zár+gömbfej,piros

Elérhetõség: KÓD MKBFRTA4RD-BH (Rendelhető)

Befree Advanced alu travel állvány tekerős zár+gömbfej,piros

Elérhetõség: KÓD MKBFRTA4RD-BH (Rendelhető)

 |  Befree Advanced
 • Advanced Utazó Állvány Kit
 • Az új M-Lock lábzárral gyors és biztonságos a használat
 • Center Ball gömbfej három független ergonomikus zárral
 • Oldalsó lábszög választó gyors beállás biztosít, mindkét kézzel használható
 • Egyedülálló prémium design, 100% Made in Italy
Befree Advanced alu travel állvány tekerős zár+gömbfej,piros
 • Advanced Utazó Állvány Kit
 • Az új M-Lock lábzárral gyors és biztonságos a használat
 • Center Ball gömbfej három független ergonomikus zárral
 • Oldalsó lábszög választó gyors beállás biztosít, mindkét kézzel használható
 • Egyedülálló prémium design, 100% Made in Italy
Leírás

Részletek

A Manfrotto Befree Advanced Twist alumínium utazó állvány és gömbfej kit ideális megoldás a komoly hobbifotósok számára, akik mindenkor maximális teljesítményt és stabilitást várnak el - utazás közben is.

A Manfrotto Befree Advanced kézre álló, ergonomikus kialakítása intuitív használatot tesz lehetővé, gyorsan és egyszerűen beállíthatjuk felszerelésünket, így a fókusz továbbra is a témán és a készülő fotón lehet.

A Befree Advancedhez egy új spidert fejlesztettek ki, amely tökéletes stabilitást biztosít minden típusú terepen és mindig szilárdan tartja a kamerát.

Ez a modell egy új, a Manfrotto által kifejlesztett úgynevezett ''M-Lock'' zárrendszert tartalmaz. Ez a lábzár csavarva záródik, így gyorsan, könnyen használható és kompakt méretű megoldást jelent. Az M-Lock ezen felül nem rendelkezik kiálló részekkel és tökéletesen az állványfej köré záródik, így a Befree advanced könnyedén kicsúsztatható a tároló zsebből használat előtt.

Az ergonomikus lábszög-választó a jobb és a balkezes fotósok számára is használható, lehetővé téve mindenkinek, hogy intuitív módon változtassa meg a felvételkészítési perspektívákat, és megtalálja a megfelelő állványmagasságot anélkül, hogy elterelné az állítgatás a figyelmét a felvételről. A Befree Advanced lábai függetlenül három különböző szögben rögzíthetőek, így teljes rugalmasságot ad a kompozícióban és teret enged a kreatív ötleteknek.

A felső spider Easly Link csatlakozóval is rendelkezik, akárcsak a Manfrotto professzionális 190 és 055 állványai. Ez lehetővé teszi a fotósok számára, hogy kreativitást adjanak a képeiknek. Az easy link csatlakozóra fényformálók, derítőlapok, lámpák vagy egyéb kiegészítők is rögzíthetőek, így az állvány egy mozgó stúdióvá alakítható. Ha az outdoor felvételeket szeretnénk kreatívabbá tenni derítőlappal, extra fényforrással,a Befree Advanced állvánnyal könnyedén megtehetjük.

Az állvány kitet a Manfrotto 494 alumínium gömbfejével szerelték fel, egy kicsi, de erőteljes és intuitív fejjel, amely lehetővé teszi a kamera gyors és pontos mozgását. A 494 center gömbfej három független zárral rendelkezik: az első a gömb zárására szolgáló főgomb. A második egy integrált súrlódásszabályozó gomb, amely beállítja a gömb mozgatásának feszességét, így a berendezés súlya mindig tökéletesen kiegyensúlyozott lesz a fotózás alatt és könnyedén pozicionálhatjuk a kameránkat. A harmadik egy független panoráma-gomb, amely fixen tartja a horizontot és vízszintesen mozgatja a kamerát, így csodálatos tájképeket készíthet a segítségével.

A fej cserelapja tökéletesen kompatibilis a világ legelterjedtebb szabványos cseretalpaival: Manfrotto RC2 és Arca-swiss típussal. A fényképezőgéphez rögzített cserelap segítségével a kameránk szerelés nélkül gyorsan és könnyedén használható minden Manfrotto fejjel és minden más márka állványfejével, mely Arca-típust használ.

A Befree Advanced a legjobb utazó állvány a szenvedélyes fotósok számára, akik maximális teljesítményt akarnak, még akkor is, ha utaznak. Ez a könnyű úti állvány a hordozhatóság, a szilárdság, az egyszerű beállítás és működés optimális kombinációja. A Befree Advanced Travel Tripod Twist fekete, piros és kék színben kapható.
Technikai Specifikációk

Információ hozzáadása

Súly 52.55 oz 1490 g
Kollekció Befree Advanced Befree Advanced
Anyaga alumínium alumínium
Biztonságos Teherbírás 17.64 lbs 8 kg
Min Magasság 15.75 in 40 cm
Maximum Magasság 59.06 in 150 cm
Maximum Magasság (leengedett középoszloppal) 50 in 127 cm
Zárt Hossz 15.75 in 40 cm
Fej Típus Gömbfej Gömbfej
Láb cső átmérője 0.47- 0.61- 0.75- 0.89 in 12, 15.5, 19, 22.5 mm
Láb Szekciók 4 4
Alap Átmérő 1.57 in 40 mm
Lábak Szöge 22°, 54°, 89° 22°, 54°, 89°
Felső Csatlakozás 1/4″ csavar 1/4″ csavar
Gömb Átmérő 1.57 in 40 mm
Gömb Zár Igen Igen
Hordtáska Tartozék Yes Yes
Középoszlop
Szín piros piros
Easy Link Igen Igen
Súrlódás Szabályozás Igen Igen
Független Pan Zár Yes Yes
Láb Típus Szimpla Szimpla
Lábzár Típusa Twist Zár Twist Zár
Maximum Munka Hőmérséklet 158 F 70 C
Minimum Munka Hőmérséklet -22 F -30 C
Pan Drag
Panoramikus Fordulás 360 360
Cserelap Típusa 200PL PRO 200PL PRO
Gyorskioldás Igen Igen
Tilt Drag
Felső Lap Átmérője 1.57 in 40 mm
Letöltés

További információk

Garancia
10 Éves Jótállás

A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott Blokkot.

Terjessze ki Jótállását
Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 10 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

Saját márkák