Vitec Group

Ki a Vitec Group

The Vitec Group plc egy globális cégcsoport, mely főleg a broadcast és fotós piaci szereplők igényeinek kiszolgálására épült. A Vitec a londoni tőzsdén jegyzett cég, 2016ban 376.2 millió font bevétellel rendelkezett.

A Vitec célja, hogy a vásárlóit segítse a kiemelkedő képek és videók készítésében és megosztásában. A termékeik és szolgáltatásik nagyon sokféle technológiát alkalmaznak, melyeknek a célja, hogy a képalkotóknak a lehető legjobb eszközök legyenek a kezükben, hogy "elkaphassák a pillanatot".

Ezek a technológiák a tradicionális mechanikusan megmunkált termékektől az elektronikán át a szoftverekig terjednek. Mindazonáltal a felhasználó ugyanaz - a képalkotó - függetlenül attól, hogy egy TV-hálózattal, filmmel vagy más produkciós céggel dolgozik, vállalati, oktatási intézményben vesz részt, független vállalkozást működtet vagy amatőr.

A Vitec Group három divizióból áll:

Imaging Solutions Divízió

A Vitec Imaging Solutions prémium fotográfiai és video termékeket tervez, gyárt és forgalmaz, mint például állványok, táskák, szűrők, fények és fényformálók professzionális és hobbi fotósok számára.

Production Solutions Divizió

A Vitec Production Solutions Divizió a broadcast, film és videógyártó cégek, független tartalom alkotók és vállalkozások számára tervez, gyárt és forgalmaz termékeket. Prémim szolgáltatásokat nyújt, mint a bérlés vagy technikai megoldások TV produkciós csapatoknak és film stáboknak.

Creative Solutions Divízió

A Vitec Creative Solutionsa broadcast, film és videógyártó cégek, független tartalom alkotók és vállalkozások számára tervez, gyárt és forgalmaz prémium termékeket. Cégek, állami szervek számára videó megoldásokat nyújt.

Üzleti magatartás

Etikai kódex

A Vitec Etikai kódexe a vállalati kultúra gerincét adja és egyértelmű iránymutatásként szolgál a cégcsoport dolgozói számára, hogy hogyan viselkedjenek kollégáikkal, beszállítóikkal, vevőikkel és a részvényeseikkel - és szélesebb körben az egész közösséggel, társadalommal, amelyben tevékenykednek.

Az Etikai kódex elérhető a weboldalon és meghatározza a Vitec hozzáállását a businesshez és egyértelmű tiltást tartalmaz a megvesztegetésre, a pénzvisszaosztásra, a politikai adományokra vonatkozóan, valamint iránymutatást ad az ajándékok és vendéglátás, az érdekellentétek és versenyhelyzetek kezelésére, a részvénykereskedelem, az ENSZ Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának tiszteletben tartása, a rabszolgaság elleni jogszabályok betartására, az egyéni magánélet, a sokféleség, az egészség és biztonság tiszteletére, a környezeti fenntarthatóságra, az üzleti partnerekre és a jótékonysági adományokra vonatkozóan.

További információk a csoport weboldalán találhatóak: www.vitecgroup.com

Saját márkák