Bemutatkozik a Manfrotto

Termékportfólió

Manfrotto fotó

A Manfrotto küldetése, hogy minden fotós számára kifejlessze a neki megfelelő állványt - figyelembe véve a fotósok eltérő gyakorlatát, ambícióit a fotózásban. Minden széria különböző karakterekkel rendelkezik: komplexitásban, teljesítményben, képességekben eltérnek. Ami közös bennük, az a Manfrotto minőség és szakértelem. A fotó kínálatban a kezdőtől a professzionális stúdió szintig monopodok, három lábú állványok, 3d fejek és gömbfejek, egyéb rögzítők közül válogathatnak a fotósok Manfrotto fotóállványok

Manfrotto világítástechnika

A Manfrotto kínálja a legszélesebb és legprofesszionálisabb termékskálát a világítástechnikában: legyen szó fotográfiai, broadcast vagy entertainment iparágról. A cég lekörözhetetlen tapasztalatait forradalmi koncepciókkal és innovatív designnal kombinálja, és a termékek minőségiek és ragyogó teljesítményt nyújtanak. Állványok, satuk, karok, boomok, autopole rendszerek, háttértartó rendszerek, sky track rendszerek és tárgyasztalok alkotják a kínálatot.

Manfrotto video

Manfrotto Video szegmense nagyon széles választékot kínál stabil és felhasználó-barát videós kiegészítőkből: ez egy igazi rendszer, ami segítségedre lesz bármilyen helyzetben használod is őket. A fluid fejek széles választékával, ellensúly rendszerével és a videós tripodok teljes kínálatával a Manfrotto termékekből mindenféle felhasználási területre összeállítható az ideális kit. Ezen kívül teljes fluid monopod széria is alternatívát nyújt, ha arra van szükséged, hogy gyorsabb legyél, és mégis hatékony maradj. A kiegészítők sorában távirányítók, karok, csipeszek, táskák és szíjak segítenek a munkád során.


Manfrotto táskák

A Manfrotto táskáit úgy tervezték, hogy a profi fotóstól a lelkes amatőrig mindenki megtalálhassa a neki valót. Minden táska könnyű, tágas és a maximális védelmet nyújtja a benne lévő felszerelésnek minden helyzetben. A Manfrotto négy különböző kollekciójával (Pro Light, Professional vagy Advanced) minden fotós igényre választ ad, bármi legyen is számodra a legfontosabb: a védelem, az ultrakönnyű súly, a stílus vagy a jó ár-érték arány, kedvedre válogathatsz!

National Geographic táskák

A National Geograpic nevével fémjelzett táskák hűen tükrözik a névadójuk szellemiségét: kiváló minőségű fényképezőgép táskák utazáshoz és felfedezésekhez. Hátizsáktól a kistáskáig tökéletes társak bármerre is viszi az útja.

Avenger

Egy teljes termékpaletta a Cine és fotós felhasználók számára, amely ikonikus termékeket foglal magába, mint a Super Clamp csipesz, Wind Up Stand állvány vagy Magic Arm, amelyek híresek hatékonyságukról, könnyű használatukról és megbízhatóságukról, természetesen a maximális strapabírás mellett. Igazi "problémamegoldó" márka professzionális felhasználóknak.

Gitzo állványok

A Gitzo 90 éve azért dolgozik, hogy a lehető legjobb kamera kiegészítőket tervezze és gyártsa a fotósok számára: a legegyszerűbb, célratörőbb, legelegánsabb megoldásokkal a Gitzo az új technológiákban élenjáró.

Lastolite

Fényformálók és kreatív világítástechnikai kiegészítők. Számos egyedi szabadalmaztatott termék, made in UK!

Colorama

Papír és műanyag, valamint speciális hátterek fotózáshoz és videózása egyaránt.

 

 

Saját márkák