Bemutatkozik a Manfrotto

Termékportfólió

Manfrotto fotó

A Manfrotto küldetése, hogy minden fotós számára kifejlessze a neki megfelelő állványt - figyelembe véve a fotósok eltérő gyakorlatát, ambícióit a fotózásban. Minden széria különböző karakterekkel rendelkezik: komplexitásban, teljesítményben, képességekben eltérnek. Ami közös bennük, az a Manfrotto minőség és szakértelem. A fotó kínálatban a kezdőtől a professzionális stúdió szintig monopodok, három lábú állványok, 3d fejek és gömbfejek, egyéb rögzítők közül válogathatnak a fotósok Manfrotto fotóállványok

Manfrotto világítástechnika

A Manfrotto kínálja a legszélesebb és legprofesszionálisabb termékskálát a világítástechnikában: legyen szó fotográfiai, broadcast vagy entertainment iparágról. A cég lekörözhetetlen tapasztalatait forradalmi koncepciókkal és innovatív designnal kombinálja, és a termékek minőségiek és ragyogó teljesítményt nyújtanak. Állványok, satuk, karok, boomok, autopole rendszerek, háttértartó rendszerek, sky track rendszerek és tárgyasztalok alkotják a kínálatot.

Manfrotto video

Manfrotto Video szegmense nagyon széles választékot kínál stabil és felhasználó-barát videós kiegészítőkből: ez egy igazi rendszer, ami segítségedre lesz bármilyen helyzetben használod is őket. A fluid fejek széles választékával, ellensúly rendszerével és a videós tripodok teljes kínálatával a Manfrotto termékekből mindenféle felhasználási területre összeállítható az ideális kit. Ezen kívül teljes fluid monopod széria is alternatívát nyújt, ha arra van szükséged, hogy gyorsabb legyél, és mégis hatékony maradj. A kiegészítők sorában távirányítók, karok, csipeszek, táskák és szíjak segítenek a munkád során.


Manfrotto táskák

A Manfrotto táskáit úgy tervezték, hogy a profi fotóstól a lelkes amatőrig mindenki megtalálhassa a neki valót. Minden táska könnyű, tágas és a maximális védelmet nyújtja a benne lévő felszerelésnek minden helyzetben. A Manfrotto négy különböző kollekciójával (Pro Light, Professional vagy Advanced) minden fotós igényre választ ad, bármi legyen is számodra a legfontosabb: a védelem, az ultrakönnyű súly, a stílus vagy a jó ár-érték arány, kedvedre válogathatsz!

National Geographic táskák

A National Geograpic nevével fémjelzett táskák hűen tükrözik a névadójuk szellemiségét: kiváló minőségű fényképezőgép táskák utazáshoz és felfedezésekhez. Hátizsáktól a kistáskáig tökéletes társak bármerre is viszi az útja.

Avenger

Egy teljes termékpaletta a Cine és fotós felhasználók számára, amely ikonikus termékeket foglal magába, mint a Super Clamp csipesz, Wind Up Stand állvány vagy Magic Arm, amelyek híresek hatékonyságukról, könnyű használatukról és megbízhatóságukról, természetesen a maximális strapabírás mellett. Igazi "problémamegoldó" márka professzionális felhasználóknak.

Gitzo állványok

A Gitzo 90 éve azért dolgozik, hogy a lehető legjobb kamera kiegészítőket tervezze és gyártsa a fotósok számára: a legegyszerűbb, célratörőbb, legelegánsabb megoldásokkal a Gitzo az új technológiákban élenjáró.

Lastolite

Fényformálók és kreatív világítástechnikai kiegészítők. Számos egyedi szabadalmaztatott termék, made in UK!

Colorama

Papír és műanyag, valamint speciális hátterek fotózáshoz és videózása egyaránt.